Βλέποντας πλέον τα γεγονότα από απόσταση –μεταφορικά και κυριολεκτικά– ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη μίλησαν για όλα στο MrTravel, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Μπογκοτά της Κολομβίας για το επόμενο επεισόδιο του Celebrity Travel. Από τον τρόπο που γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι μέχρι το περιστατικό στο θέατρο Χυτήριο που πρωταγωνίστησε στα πρωτοσέλιδα με αρνητικό τρόπο, καθώς οδήγησε την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου να μηνύσει τον Παπαγιάννη πως χειροδίκησε απέναντί της.

«Μιλήσαμε για όλα τόσο με τον Μάνο όσο και με την Αγγελική. Ο Μάνος ένιωθε πολύ άσχημα όταν η συζήτηση ερχόταν στο συγκεκριμένο περιστατικό στο Χυτήριο. Και δεν μιλάω για την ώρα της συνέντευξης, αλλά και πριν σε χαλαρές στιγμές, όταν καθόμασταν για φαγητό ή ήμασταν στο ξενοδοχείο. Νιώθει πληγωμένος και αδικημένος με όσα συνέβησαν και σχεδόν με το ζόρι δέχτηκε να μου μιλήσει για αυτό on camera» λέει στο People ο Νίκος Κοκλώνης. «Όπως μου εξήγησε, το συγκεκριμένο περιστατικό πυροδοτήθηκε από τρίτο πρόσωπο, ένα άλλο μέλος του θιάσου. Μου είπε πως η επίθεση ξεκίνησε από τη Σοφία Παυλίδου, μάλιστα μου έδειξε και μια φωτογραφία του με αμυχές στο πρόσωπο. Όπως αποκαλύπτει, μετά από το περιστατικό εκείνο το βράδυ, οι δυο τους είχαν πει πως ό,τι έγινε λήγει εκεί, αλλά την επόμενη ημέρα και ενώ ήταν στη σκηνή της παράστασης ήρθε η αστυνομία να τον συλλάβει με τη διαδικασία του αυτόφωρου» συμπληρώνει ο MrTravel.

Στην ίδια συνέντευξη ο Μάνος Παπαγιάννης απαντά για πρώτη φορά στην ερώτηση αν υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ του ίδιου και της Παυλίδου και εξαιτίας αυτού δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσά τους, ενώ λέει τι θα έκανε αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω και τι θα έλεγε σήμερα στη Σοφία Παυλίδου αν τη συναντούσε.

Με τη σειρά της, η Αγγελική Δαλιάνη μιλά για το πώς ένιωσε όταν είδε το σύζυγό της να πρωταγωνιστεί τόσο αρνητικά στα πρωτοσέλιδα και το πώς επηρέασε όλο αυτό τη μεταξύ τους σχέση. «Αυτό που σόκαρε την Αγγελική είναι το γεγονός πως στενοί τους φίλοι, όταν ερωτήθηκαν on camera για το περιστατικό, δεν πήραν καμία θέση ή εκφράστηκαν αρνητικά» λέει ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ επισημαίνει πως και ο Παπαγιάννης έχει, όπως του είπε, κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Παυλίδου κατηγορώντας τη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου στον ΑΝΤ1 στις 00.45 και, πέρα από τις αποκαλύψεις, θα έχει μια υπέροχη ξενάγηση στην πανέμορφη Μπογκοτά, την πρωτεύουσα της Κολομβίας με τα αποικιακά κτίρια, τα ενδιαφέροντα μουσεία και την έντονη νυχτερινή ζωή. «Ο Μάνος και η Αγγελική απόλαυσαν το ταξίδι, ο Μάνος κυκλοφορούσε με μια μηχανή και έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες τη γυναίκα του, ενώ και οι δύο ήταν συνεχώς σε επικοινωνία με τους δικούς τους που κρατούσαν τα παιδιά στην Αθήνα – ήταν η πρώτη φορά που άφησαν το μωρό τους. Είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και πολύ υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλον».

Η Αγγελική, ο Μάνος και ο Νίκος στο επόμενο επεισόδιο του Celebrity Travel ανεβαίνουν στο όρος Monserrate, σε υψόμετρο 3.152 μέτρων, επισκέπτονται το μεγαλύτερο κάθετο κήπο στον κόσμο, τον Edificio Santalaia, βρίσκονται σε μια υπόγεια εκκλησία χτισμένη σε ένα ορυχείο άλατος στη Zipaquirá, ενώ δοκιμάζουν… ψητά μυρμήγκια που πουλάνε ως έδεσμα στο δρόμο!

 Τι να κάνετε στην Μπογκοτά

«Επισκεφτείτε το πιο σημαντικό μουσείο χρυσού στον κόσμο, το Museo del Oro, το μουσείοBotero, την πανέμορφη κεντρική πλατεία Bolívar Square, το Palace of Justice και τη γραφική συνοικία La Candelaria» προτείνει ο Νίκος Κοκλώνης.