Τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων, μετά από σχεδόν τέσσερις ημέρες, έβαλαν οι δύο ανήλικες αδερφές που εξαφανίστηκαν την Δευτέρα από το Δήλεσι, καθώς επικοινώνησαν με την μητέρα τους. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, είναι με τον ανιψιό γνωστής ηθοποιού, ο οποίος φέρεται να έχει σχέση με την μικρότερη.

Η 17χρονη Nτενίσα και η 16χρονη Εμμανουέλα δεν επέστρεψαν μετά το σχολείο, ενώ η εξαφάνισή τους φαίνεται πως είναι οικειοθελής, καθώς υποστηρίζουν πως αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στο σπίτι και εξαιτίας του δεν θέλουν να επιστρέψουν.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής Tatiana Live την Παρασκευή, οι δύο αδερφές επικοινώνησαν με την μητέρα τους και ανέφεραν πως είναι καλά. Μαζί τους είναι και ένας 18χρονος, ονόματι Λεωνίδας, ο οποίος πηγαίνει στο ίδιο σχολείο μαζί τους και, πιθανόν, διατηρεί σχέση με τη μικρότερη αδελφή και είναι ανιψιός της γνωστής ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά.

Μάλιστα, η ηθοποιός, που είναι γνωστή από βιντεοταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και επεσήμανε πως ο ανιψιός της είναι κλειστός χαρακτήρας, ενώ του απηύθυνε έκκληση να επικοινωνήσει με την οικογένειά του. «Δεν έλεγε εύκολα πράγματα, ήταν εσωστρεφής και τα κρατούσε μέσα του… Ό,τι και να είναι, όπου και να είναι, να πάρει τους γονείς του ένα τηλέφωνο. Τον πατέρα του και την μητέρα του που ανησυχούν. Εμένα ας μην με υπολογίσει , αν και ξέρω ότι με αγαπά και με εμπιστεύεται», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν και την έκκληση της ηθοποιού: