Η Τραϊάνα Ανανία είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στην σειρά «Συμμαθητές», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το νέο της σύντροφο και για τον τρόπο που γνωρίστηκαν.

Ο λόγος για τον Αντώνη Παρασκευόπουλο. Ο νεαρός άνδρας συμμετείχε στο video clip της τραγουδίστριας για το τραγούδι «Όταν θα φύγω», έτσι γνωρίστηκαν και εξ αρχής ανέπτυξαν μια πολύ όμορφη σχέση. Ενδιαφέρον βέβαια έχει ο τρόπος που η Τραϊάνα βρήκε τον… συμπρωταγωνιστή της. «Είδα έναν άγνωστο στο γήπεδο μπάσκετ στο άλσος στο Θησείο όπου μένω, τον πλησίασα και απλά του είπα να παίξει στο κλίπ μου», εξήγησε στην Reallife και την δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου.

Η όμορφη ηθοποιός τονίζει  πως αφού συνομίλησαν λίγο, ο Αντώνης Παρασκευόπουλος είπε το «ναι», χωρίς να φαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις. Ή μήπως είχε; Γιατί όπως φάνηκε από την αρχή, στα γυρίσματα του video clip, υπήρχε ερωτισμός και έντονη έλξη μεταξύ τους.

Η Τραϊάνα απαντά όμως και σε όσους αναρωτιούνται αν τελικά είναι τραγουδίστρια ή ηθοποιός. «Η υποκριτική είναι κάτι που αγαπώ πολύ, αλλα δοκιμάζω και τις δυνάμεις μου στο τραγούδι», ανέφερε συμπληρώνοντας πως αυτή την περίοδο κάνει ένα μικρό διάλλειμα στην υποκριτική.