«Έχεις ακούσει αυτό που λέει… Το ένα δωμάτιο, το άλλο δωμάτιο, μια πουτ…α, ένας πού…ς και ένας άσχετος. Εγώ είμαι ο άσχετος. Βρες τους άλλους δύο», είχε δηλώσει η Γωγώ  Κωστάκη, παίκτρια του Master Chef, κατά την αποχώρησή της προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Την εν λόγω δήλωση σχολίασε η τελευταία αποχωρήσασα από το παιχίδι μαγερικής, η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town λέγοντας «Το είδα στην τηλεόραση και δεν το περίμενα. Η Γωγώ ήθελε να πει κάποια πράγματα και χρησιμοποίησε έναν σοκαριστικό παραλληλισμό. Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιους εννοεί», είπε αρχικά ενώ εξήγησε πως «πιστεύω ότι οι χαρακτηρισμοί της δεν ήταν βάσει φύλου. Το είπε και η ίδια με post της, ότι αναφέρεται σε συμπεριφορές. Είμαι σίγουρη ότι δεν αναφερόταν σε μένα γιατί δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Δεν είχαμε κάποια διαμάχη. Ο κόσμος βέβαια το πήρε αλλιώς».

Δείτε εδώ το απόσπασμα της εκπομπής με το υβριστικό σχόλιο της παίκτριας

Σίγρουα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε ποιους αναφερόταν η Γωγώ, πάντως πρόκειται για ένα σχόλιο το οποίο δημιούργησε εντάσεις κάνοντας τους fun της εκπομπής να πλημμυρίζουν με αρνητικά σχόλια για την παίκτρια , το διαδίκτυο. Αναμένουμε λοιπόν να βγει από παιχνίδι η Γωγώ και να μας λύσει την απορία.