Η Αθηναΐς Νέγκα δε σταματά να μας εκπλήσσει στιγμή. Η δημοσιογράφος η οποία αντιμετώπισε με ιδιαιτερότητα, για τα ελληνικά δεδομένα, την εγκυμοσύνη της – αν σκεφτούμε πως δεν είχε κάνει γνωστή την εγκυμοσύνη της μέχρι τον 8ο μήνα της κύησης, δούλευε μέχρι τελευταία ημέρα, και επέστρεψε στην εργασία της 10 ημέρες μετά τη γέννηση της κορούλας της, μας εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά.

Η Αθηναΐς γυμναζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και λίγες ημέρες μετά τον τοκετό μπήκε ξανά σε πρόγραμμα. Δε θέλει όμως να αφήνει πολλές ώρες μόνη της τη μικρή της οπότε φρόντισε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Γυμνάζεται με την 7 εβδομάδων μικρή της.

Σήμερα, μάλιστα, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, το πρόγραμμα γυμναστικής της δείχνοντας πως αν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν.

Στα posts που ακολουθούν θα δείτε την Αθηναΐδα να κάνει ποδήλατο έχοντας το μωρό στο μάρσιπο, κάμψεις αλλά και καθίσματα. Πάντα, βέβαια, υπό την καθοδήγηση της ειδικού. Γυμνάστρια της Αθηναΐς είναι η καλή της φίλη και πρωταθλήτρια wind surfing, Τζέλη Σκαρλάτου.

Αποκατάσταση ! @gellyskarlatou #favcoach #postcsection #postpregnancybody #postnatal #postnatalexercise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

the cutest workout Phoebe & @athinaisnega #postcsection #postnatalfitness #postnatalbody

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη g e l l y ? s k a r l a t o u (@gellyskarlatou) στις

συνεργάσιμη κ με κατανόηση (δυστυχώς η coach @gellyskarlatou δεν λυπάται ουτε μια μάνα με παιδί) #postcsection #postpregnancybody #postnatal #postnatalexercise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

coaching two hotties this morning Phoebe & @athinaisnega #postcsection #postnatal #postnatalfitness

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη g e l l y ? s k a r l a t o u (@gellyskarlatou) στις