Με λόγια καρδιάς και φωτογραφίες στα social media αποχαιρετούν τον Χρήστο Σιμαρδάνη οι συνάδελφοί του, αλλά και το κοινό που τον αγάπησε μέσα από τις σειρές, τις ταινίες και τις παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο ηθοποιός και εκφωνητής «έφυγε» το βράδυ της Δευτέρας στα 60 του χρόνια, υποκύπτοντας στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ η κηδεία του θα γίνει την προσεχή Πέμπτη, 15 Μαρτίου, στις 13:45, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Το διαδίκτυο γέμισε με συγκινητικά μηνύματα για το θάνατό του, με τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του να μοιράζονται χαρούμενες στιγμές, αλλά και να εξαίρουν το ήθος του.

Δείτε μερικά από τα μηνύματα:

Καληνυχτα μικρε μου πριγκιπα?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ petrosfilipp στις

Χρήστος Σιμαρδάνης. Μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ φωνή, με την οποία μεγαλώσαμε όλοι μας, σίγησε για πάντα… #voiceoverartist #voiceovers #rip #simardanis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yorgos Tsakoumis (@yorgos_tsakoumis) στις

Ο Αι-Βασίλης είναι σκέτη λέρα στο θέατρο Βέμπο Ρεππα-Παπαθανασίου!! Μακιγιάζ Χρήστου Σιμαρδάνη Γιαννης Μαρκετάκης και η Ομάδα του Make up Lab! #makeup #makeuplab#theater #transformation #simardanis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Marketakis (@ymarketakis) στις

Η Μεγάλη Γκάμπυ είναι καθ´οδόν. #gaby #simardanis #kivotos #brainco #γκαμπυ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kirki Karali (@kirkikar) στις

Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την φορά που οδηγούσαμε από το αεροδρόμιο Λάρνακας για να πάμε Λευκωσία και με τις ιστορίες σου, τα αστεία σου και τα ασυγκράτητα μας γέλια, δεν συνειδητοποιήσαμε ότι πηγαίναμε προς λάθος κατεύθυνση μέχρι που φτάσαμε λίγο πριν την Αγία Νάπα… Τόσο συνέπαιρνες τον ακροατή σου. Και στα αστεία ήσουν εκεί αλλά και στα σοβαρά, όπως στα φετινά Queer Theatre Awards που βραβεύσαμε παραστάσεις με κοινωνικό μήνυμα και ορατότητα για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Πάντα θα σε θυμόμαστε για το απίστευτο σου χιούμορ και τις όμορφες στιγμές που χάριζες και χαρίζεις ακόμη από τις τηλεοπτικές σου σειρές. Αιωνία σου η μνήμη Χρήστο Σιμαρδάνη. ❤️❤️???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαριέλλα Σαββίδου (@mariellasavvides) στις