Νέα αναστάτωση προκλήθηκε στο Instagram μία ημέρα αφότου χάκερ «χτύπησαν» την Δέσποινα Καμπούρη. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού, η οποία φρόντισε να δράσει εγκαίρως!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, την Κυριακή ο λογαριασμός της Δέσποινας παραβιάστηκε από Τούρκους εθνικιστές, που άλλαξαν το username, έκαναν unfollow τα άτομα που ακολουθούσε και ανήρτησαν εικόνες για την Τουρκία, ενώ η ίδια έφτιαξε νέο προφίλ, μέσω του οποίου ενημέρωσε τους followers της για το συμβάν και γνωστοποίησε πως κατέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σήμερα, η Δούκισσα είδε κάτι ύποπτο στον δικό της λογαριασμό. Συγκεκριμένα, έλαβε ένα ύποπτο email και, μέσω των insta stories, ρώτησε τους followers της αν γνωρίζουν για τι πρόκειται. Στη συνέχεια ενημέρωσε πως το email ήταν από χάκερ που ήθελε να «ψαρέψει» τα στοιχεία της, αλλά εκείνη, ευτυχώς, το έσβησε αμέσως, οπότε οι χάκερ δεν κατάφεραν να την «χτυπήσουν».

«Μεγάλη προσοχή σε όλους! Μην απαντάτε και μην δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία και κωδικούς ΠΟΥΘΕΝΑ. Αυτός είναι ένας άλλος και επιπλέον σοβαρός λόγος για να σκεφτόμαστε διπλά το περιεχόμενο των προσωπικών δεδομένων που δημοσιεύουμε. Τίποτα δεν είναι προσωπικό, από τη στιγμή που υπάρχει στο Διαδίκτυο», επεσήμανε, μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε πως, πριν από περίπου τρεις μήνες, θύμα χάκερ στο Instagram, ο οποίος μάλιστα της ζητούσε χρήματα για να επιστρέψει τον λογαριασμό, είχε πέσει και η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε τις αναρτήσεις της Δούκισσας: