Ένα διαφορετικό και άκρως ενδιαφέρον live φαίνεται να είναι το Dancing with The Stars της ερχόμενης Παρασκευής, στις 16 Μαρτίου. Όπως ανακοίνωσε η Ευαγγελία Αραβανή στο τέλος του 7ου live αυτή την εβδομάδα τα ζευγάρια θα χορέψουν σε τριάδες. Οι celebrities θα επιλέξουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο που θα τους συνοδεύσει στη χορογραφία, πάντα υπό την καθοδήγηση του χορογράφου τους.

Το Peoplegreece.com, εξασφάλισε τα ονόματα των αγαπημένων προσώπων που επέλεξαν οι διαγωνιζόμενοι για να εμφανιστούν στο 8ο live. Ομολογούμε πως κάποια από τα ζευγάρια ήταν αναμενόμενα και κάποια μας εξέπληξαν ευχάριστα.

Δείτε παρακάτω τις τριάδες που θα απολαύσουμε στο παρκέ του DWTS, αυτή την Παρασκευή

Η Άννη Πανταζή θα χορέψει με την αδελφή της, Κλέλια, η οποία συμμετείχε στο DWTS 4 και έφτασε στον τελικό, χωρίς να καταφέρει να σηκώσει την κούπα. Χορογράφος ο Ρίχαρντ Σιλάγκι.

Η Όλγα Πηλιάκη κάνει πολύωρες πρόβες με τη Μορφούλα Ντώνα, νικήτρια του DWTS 5 και 7η Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ, στη ρυθμική γυμναστική. Χορογράφος ο Γιώργος Κετσερίδης.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα βρεθεί στη σκηνή με την παρουσιάστρια και συμπαίκτριά της στο περσινό Survivor, Λάουρα Νάργες. Χορευτής ο Παύλος Μανογιαννάκης. Να θυμίσουμε πως τη Λάουρα τη γνωρίσαμε ως διαγωνιζόμενη στο So you think you can dance, το 2008.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου θα χορέψει με το σύντροφό της, Αλέξανδρο. Χορογράφος ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Τσουρός επέλεξε για δεύτερη παρτενέρ του τη Μαντώ  Γαστεράτου. Χορογράφος η Μαρία Τσίτου.

Η Μαρία Κορινθίου θα ενωθεί και χορευτικά με το σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος  έχει περάσει από το διαγωνιστικό κομμάτι στο παρελθόν, συγκεκριμένα στο 3ο DWTS. Χορογράφος  ο Ηλίας Μπούτσης.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης επέλεξε να χορέψει με τη μαμά της καλύτερής του φίλης. Χορογράφος η Νικόλ Μαυρίδη.

Η Μυριέλλα Κουρεντή θα χορέψει με την αδελφή της, η οποία είναι η μικρότερη της οικογένειας. Χορογράφος ο Τάσος Ρούσος.

Ο Μιχάλης Σεΐτης, επίσης, επέλεξε ένα πρόσωπο της οικογένειάς του, θα χορέψει με τον αδελφό του. Χορογράφος η Κλωντιάνα Στόγια.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης θα εμφανιστεί στο παρκέ με τον Κώστα Βουτσά και ενδέχεται να μας επιφυλάσσει ακόμα μια έκπληξη και να είναι εκείνος που θα έχει ακόμα ένα κοντινό του πρόσωπο στη χορογραφία. Ο λόγος για την Μάρθα Καραγιάννη. Χορογράφος η Τζένη Νικολέντζου.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εκεί. Και σε αυτό το Dancing with the stars θα έχουμε έναν guest καλεσμένο ο οποίος θα προσπαθήσει να μας εντυπωσιάσει με τις χορευτικές του ικανότητες. Την Παρασκευή 16 Μαρτίου guest ζευγάρι θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος θα χορέψει με τη χορογράφο Άννα Πολύζου.

Τέλος, guest κριτής στο DWTS θα είναι η Μαρία Σολωμού.

Σίγουρα το 8ο live του DWTS μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. «Πολύ ωραία θα περάσουμε την άλλη Παρασκευή. Θα κάνουν τριάδα… θα είναι πολύ ωραία… να κλείσουμε θέση», είπε ο Γιώργος Λιάγκας μόλις ανακοίνωσε τα νέα δεδομένα η Ευαγγελία Αραβανή και συμφωνούμε απόλυτα.