Ο Γιώργης Ζίρκας είναι ένας από τους παίκτες του Hell’s Kitchen, του reality μαγειρικής, που κατάφερε στην πρεμιέρα του να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως στα social media. Οι συμμετέχοντες εντυπωσίασαν το κοινό με τις ικανότητές τους, ενώ η αυστηρότητα του Έκτορα Μποτρίνι τους εξέπληξε.

Ο 28χρονος μάγειρας κατάφερε στο πρώτο επεισόδιο να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του σεφ. Ο Γιώργης γεννήθηκε στην Αθήνα, όμως η μητέρα του, η οποία ακούει στο όνομα Μικαέλλα, κατάγεται από τη Ρουμανία. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι γονείς του χώρισαν όταν αυτός ήταν στην ηλικία των τεσσάρων ετών. Αυτό οδήγησε τη μητέρα του στο να τον μεγαλώσει μόνη της και να μην λείψει στιγμή από το πλευρό του.

Όπως μάθαμε, ο Γιώργος είναι αρκετά κοινωνικός και καλός, όπως τον χαρακτηρίζει το περιβάλλον του. Στα 18 του αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική, την οποία και σπούδασε. Μετά το τέλος των σπουδών έως και σήμερα είναι δραστήριος σε αυτό τον χώρο.

Το peoplegree.com εξασφάλισε φωτογραφίες του Γιώργου και σε κάποιες από αυτές τον βλέπουμε με τη μητέρα και τη γιαγιά του.

Δείτε τις εικόνες: