Ένα ζευγάρι που αγάπησε ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από το Celebrity Travel είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, οι οποίοι του έδωσαν την πρώτη κοινή τους συνέντευξη. «Ήταν η πρώτη φορά που μίλησαν μαζί και τους ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν. Μου είπαν πώς έγιναν ζευγάρι, αλλά και πολλά πράγματα που δεν ήξερα για αυτούς. Για παράδειγμα, η Σίσσυ όταν ήταν μικρή ήθελε πάντα να είναι πρωταγωνίστρια. Της είχαν, λοιπόν, προτείνει να παίξει ένα ρόλο καθαρίστριας και είχε δηλώσει “μπορώ να τον παίξω μόνο αν η καθαρίστρια είναι η πρωταγωνίστρια!”. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πόσο πολύ αγαπά ο Θοδωρής τη Σίσσυ, είναι υπερπροστατευτικός μαζί της. Είναι πολύ ερωτευμένοι, φτου φτου».

Ο Μαραβέγιας και ο χορός με τις γυμνόστηθες

Στο επόμενο ταξίδι του, στην Κούβα, πήγε μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου και, όπως είδαμε στο Ιnstagram, μαζί τους βρέθηκε και ο Κωστής Μαραβέγιας. Άλλο ένα ζευγάρι στη λίστα της εκπομπής. Πριν πάμε, όμως, σε αυτό, τον ρωτώ για τη γνωριμία του με την Τόνια. «Θυμάμαι πως όταν ήμουν ακόμα στο ΣΚΑΪ μου είχε πει ο υπεύθυνος καλεσμένων “θα σου φέρουμε τον Αλέξη Γεωργούλη με την Τόνια Σωτηροπούλου”. Ρώτησα “ποια είναι η Τόνια;”. Μου είπαν “δεν την ξέρεις;” και μου έδειξαν φωτογραφία. “Α, το κορίτσι του James Bond” αποκρίθηκα. Φτάσαμε, λοιπόν, στη Βαρκελώνη και ξεκινήσαμε να βολτάρουμε στην πόλη. Στην αρχή μαγκώθηκα, γιατί τις πρώτες έξι ώρες ήταν πολύ κλειστή. Σκέφτηκα “Ποπό, δεν μιλάει καθόλου! Ε, και το επόμενο εξάωρο ήμουν ερωτευμένος μαζί της! Μετά το ταξίδι κρατήσαμε επαφές. Την αγαπώ με πολύ προστατευτικό τρόπο, τη θεωρώ φίλη πια».

Από ό,τι έχουμε δει σε φωτογραφίες στο Instagram, από το Celebrity Travel που θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη, στην Κούβα ήταν και ο Κωστής Μαραβέγιας… «Ναι, έχουμε guest star και τον Κωστή, o οποίος έκανε ένα φανταστικό βιντεοκλίπ στην Κούβα, για το τραγούδι του “Συγχωροδοπέταλα”. Φυσικά, μετά ήμασταν όλοι μαζί» μου λέει. Δεν μπορώ να μην τον ρωτήσω αν πήγαν μαζί ή αν βρέθηκαν εκεί. «Αυτές είναι ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσουν οι ίδιοι. Πάντως μίλησαν για τα προσωπικά τους και οι δύο. Είπαν γιατί δεν τα λένε!» λέει γελώντας  «Μαζί και με τον Μάνο Γαβρά, που είναι εδώ και χρόνια φίλος της Τόνιας, οι τέσσερίς μας περάσαμε τέλεια. Ο Κωστής είναι πρώτος στην παρέα, έχει πολύ γέλιο και μάλιστα ανέλαβε χρέη φωτογράφου, βοηθώντας μας πολύ στα backstage».

Ποια ήταν η ωραιότερη στιγμή στο ταξίδι τους; «Πήγαμε στο Τροπικάνα, όπου χόρευαν γυμνόστηθες, κι είχε πολύ γέλιο για πολλούς λόγους. Πέραν του ότι ήταν πρωτόγνωρο το θέαμα, έκανε κάποιους σχολιασμούς η Τόνια στο τραπέζι και είχαμε λυθεί στα γέλια».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.