Μια βραδιά γεμάτη εξομολογήσεις επιφυλάσσει σήμερα το Dancing with the Stars καθότι οι διαγωνιζόμενοι χορεύουν κομμάτια που τους έχουν αγγίξει συναισθηματικά για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους και μοιράζονται αυτές τις ιδιαίτερες αναμνήσεις τους μαζί μας!

Σε αυτό το εξομολογητικό κλίμα, την προσωπική του ιστορία μας αποκάλυψε ο Μιχάλης Σεΐτης. Ο παραολυμπιονίκης χόρεψε το τραγούδι Run περιγράφοντας το ατύχημα που είχε σε ηλικία 26 ετών και του κόστισε το δεξί του πόδι. Ο μαχητικός αθλητής δεν το έβαλε ποτέ κάτω και συμμετείχε στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Dancing δήλωσε: «Τον Ιούνιο του 2013 λίγο μετά τα 26α γενέθλιά μου είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή, όπου έχασα το δεξί μου πόδι κάτω από το γόνατο, συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί στο πόδι μου γιατί δεν έχασα τις αισθήσεις μου, κάλεσα ο ίδιος το ασθενοφόρο και πήρα και έναν φίλο μου να έρθει στον τόπο του ατυχήματος», εξιστόρησε και συνέχισε: «αμέσως μπήκα για ένα χειρουργείο που κράτησε δέκα ώρες και οι γιατροί προσπάθησαν αν σώσουν το πόδι μου. Κράτησα το πόδι μου για μία εβδομάδα και εκεί μου ανακοίνωσαν το δεύτερο χειρουργείο που έπρεπε να μπω για ακρωτηριασμό. Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που έτρεχα κάθε μέρα. Είχα στο μυαλό μου πότε θα ξανατρέξω, όχι πότε θα ξαναπερπατήσω… έβαλα το πρόσθετο μέλος και περπάτησα αμέσως!».

Όλοι οι κριτές γεμάτοι δέος, μίλησαν με συγκινητικά λόγια για τον σπουδαίο αθλητή παραβλέποντας οποιαδήποτε τεχνικά λάθη. Ο Αλέξης Κωστάλας αναφέροντας τα λόγια του Γιαπωνέζου συγγραφέας Χαρούκι Μουρακάμι είπε: « Ο πόνος είναι αναπόφευκτος το αν θα συνεχίσουμε να υποφέρουμε όμως είναι καθαρά θέμα δικό μας. Εγώ δεν έκρινα τον Σεΐτη σαν χορευτή απόψε, τον έκρινα σαν ένα άνθρωπο ο οποίος ξέρει να αγωνίζεται…». Για να εκφράσει τον θαυμασμό του μάλιστα σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε τον παραολυμπιονίκη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπαν οι κριτές για τον Μιχάλη Σεΐτη.