Αφοπλιστικά ειλικρινής και με σέξι διάθεση εμφανίστηκε η Pamela Anderson στη συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική εκπομπή Piers Morgan’s Life Stories. 

Η 50χρονη ηθοποιός η οποία αυτό το διάστημα διατηρεί σχέση με τον κατά 18 χρόνια μικρότερό της ποδοσφαιριστή Adil Rami, μίλησε μεταξύ άλλων, για τη σχέση τους και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις…

«Είναι φανταστικός. Φυσικά και τον αγαπώ. Ίσως δεν έπρεπε να μιλάμε γι’ αυτόν, επειδή δεν μπορώ, δεν έχω φίλτρο. Περνάω υπέροχα στη Γαλλία. Νοιάζομαι για εκείνον και τα πάμε καλά. Είναι σημαντικό να τα πηγαίνουμε καλά αυτήν τη στιγμή. Ποιος ξέρει πόσο καιρό θα κρατήσει;» δήλωσε η Pamela, η οποία φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του 32χρονου αμυντικού της Marseille.

Στη συνέχεια πέρασε σε λεπτομέρειες για τη σεξουαλική τους ζωή, αποκαλύπτοντας πως της αρέσει να την περιποιείται και να της μαγειρεύει αλλά προτιμά να το κάνει ντυμένος… σέξι σερβιτόρα! «Μου αρέσει ο Ραμί να μου μαγειρεύει ντυμένος ως σέξι σερβιτόρα. Δε ξέρει να μιλάει πολύ καλά αγγλικά, εγώ δεν μιλώ πολύ καλά γαλλικά, όμως υπάρχει η γλώσσα του σώματος, η γλώσσα του έρωτα. Μιλάμε για ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας που είναι πιο ουσιαστικό και βαθύ σε σύγκριση με τις λέξεις. Έχουμε κάτι το εκπληκτικό μεταξύ μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως καταλαβαίνουμε το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο τον έρωτά του και είναι μες στα μέλια!!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη