Δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού του στις πρόβες του Dancing With The Stars, από το οποίο αναγκαστικά αποχωρεί, ο Αντώνης Βλοντάκης έστειλε το πρώτο του μήνυμα πριν μπει στο χειρουργείο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ατύχημα έγινε το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο πολίστας γλίστρησε και χτύπησε σε μια γούρνα με νερό που υπήρχε για τις ανάγκες της χορογραφίας, με αποτέλεσμα να του κοπεί ο υπερακάνθιος τένοντας στον δεξί ώμο και να χρειάζεται χειρουργείο.

«Κι έτσι, σε μια στιγμή, αλλάζουν όλα. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στο υπέροχο χορευτικό μου ταξίδι. Συνεχίστε να στηρίζετε τον ιερό σκοπό του Make Α Wish. Εγώ θα ξαποστάσω λιγάκι και θα επανέλθω δριμύτερος! Ελίνα Πίνη σ’ ευχαριστώ που με ανέχτηκες», έγραψε ο Αντώνης στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή του: 

Κι έτσι, σε μια στιγμή, αλλάζουν όλα. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στο υπέροχο χορευτικό μου ταξίδι. Συνεχίστε να στηρίζετε τον ιερό σκοπό του @makeawish.greece. Εγώ θα ξαποστάσω λιγάκι και θα επανέλθω δριμύτερος! @elina_pini σ ευχαριστώ που με ανέχτηκες! #dwts6 #dwtsgr #ant1 @dwts_ant1 @dancingwiththestarspage @ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Vlontakis (@antonisvlontakis) στις