Πέθανε η 64χρονη στην Καλαμάτα μετά το προχθεσινό τροχαίο στην Αρτέμιδος

Ενα ακόμη θύμα στο… βωμό της ασφάλτου, θρηνεί από χθες η Καλαμάτα, καθώς η 64χρονη γυναίκα που επέβαινε στο όχημα που οδηγούσε ο 67χρονος σύζυγός της, υπέκυψε στα τραύματά της, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Αρτέμιδος!

ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΑΙΟ

Ο 67χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο, επιβιώνοντας έτσι με τον χειρότερο τρόπο, τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα, ο οποίος πριν από δύο περίπου εβδομάδες, σε ειδική εκδήλωση, είχε τονίσει πως είναι μύθος, το ότι πρέπει να τρέχει κανείς, για να σκοτωθεί. «Μπορεί να μας τύχει και με 5 χιλ., δεν πρέπει να εφησυχάζουμε», επεσήμανε με νόημα, την Κυριακή στις 25 Φεβρουαρίου ο κ. Πούπουζας, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στη διεύθυνση, για τους οδηγούς των μηχανών και ειδικά των «ντελιβεράδων», κάνοντας ειδική αναφορά και στον… αφορισμό ότι «αυτά συμβαίνουν, αλλά όχι σε μένα».

11 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

Θλιβερή, αποδείχθηκε και η αναφορά την ίδια μέρα, στην ίδια εκδήλωση, του διοικητή της Τροχαίας Κώστα Νικολετσέα, ο οποίος ενημέρωσε πως στην Καλαμάτα φέτος, μέχρι προχθές τουλάχιστον, είχαν σημειωθεί 11 θάνατοι από τροχαία, εκ των οποίων οι 7 -8 πια- εντός του αστικού ιστού! «Νομίζει κανείς πως δε χρειάζεται να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού έχει κάνει πολλές φορές τη διαδρομή, όμως αυτό, είναι τεράστιο λάθος», τόνισε ο διοικητής, εφιστώντας σε όλους την προσοχή, σε μια προσπάθεια να αποδείξει, πως το… κακό, μπορεί να βρει τον καθένα, οπουδήποτε.

Γ. Αναγνωστοπούλου

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ