Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα έχουν αποκτήσει δύο όμορφα αγόρια, τον Οδυσσέα και τον Μάρκο, με τον μικρότερο να έχει ήδη… κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο κι ας είναι μόλις τριών ετών!

Ο ευτυχής μπαμπάς περνά αρκετές ώρες της ημέρας με τα παιδιά του και, συχνά, μέσω των social media, μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς του, όπως έκανε και τώρα, αποκαλύπτοντας το «σουξέ» του Μάρκου.

Δημοσιεύοντας ένα κολάζ φωτογραφιών των γιων του, ο Γρηγόρης σύστησε στους διαδικτυακούς του φίλους το κορίτσι του μικρού, γράφοντας στη λεζάντα: «πόσο μα πόσο διαφορετικά παιδιά είναι τα αγόρια μου… Την ώρα που ο μεγάλος (Οδυσσέας), ζει και αναπνέει με το ποδόσφαιρο, ο μικρός (Μάρκος), πάει με ένα από τα κορίτσια του σπίτι (sorry συμπέθερε), να της δείξει το νέο του κρεβάτι… Και ερωτώ: Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία, από το να βλέπεις τα παιδιά σου να κάνουν αυτό που θέλουν και να είναι χαρούμενα; Και απαντώ: ΟΧΙ! Α και για το τέλος… ρωτάω το ζεύγος πηγαίνοντας στο σπίτι… “Θέλετε να παντρευτείτε όταν μεγαλώσετε;” Και μου λέει ο μικρός: “Μπαμπά δε σου δώσαμε το λόγο!”. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ».

Πόσο μα πόσο διαφορετικά παιδιά είναι τα αγόρια μου…?Την ώρα που ο μεγάλος(Οδυσσέας),ζει και αναπνέει με το ποδόσφαιρο⚽️,ο μικρός(Μάρκος),πάει με ένα από τα κορίτσια του✨σπίτι(sorry συμπέθερε),να της δείξει το νέο του κρεβάτι…?✔️Και ερωτώ:Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία,από το να βλέπεις τα παιδιά σου,να κάνουν αυτό που θέλουν και να είναι χαρούμενα⁉️⁉️Και απαντώ:ΟΧΙ‼️‼️Α και για το τέλος…ρωτάω το ζεύγος πηγαίνοντας στο σπίτι…’’Θέλετε να παντρευτείτε όταν μεγαλώσετε…?;;’’Και μου λέει ο μικρός:’’Μπαμπά δε σου δώσαμε το λόγο…?‼️’’ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…❤️✔️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ g.goudaras στις