Η Apple Inc. ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα νέων smartphones μέσα στη χρονιά: Tο μεγαλύτερο iPhone που κατασκευάστηκε ποτέ, μια αναβαθμισμένη συσκευή ίδιου μεγέθους με το τωρινό iPhone X, και ένα λιγότερο ακριβό μοντέλο με μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου μοντέλου.

Με τη νέα σειρά συσκευών, η Apple θέλει να απευθυνθεί σε έναν αυξανόμενο αριθμό καταναλωτών που επιθυμούν τα χαρακτηριστικά πολλαπλών λειτουργιών (multitasking) των λεγόμενων phablet (phone + tablet), ενώ παράλληλα καλύπτει αυτούς που αναζητούν μια πιο προσιτή έκδοση του iPhone X, σύμφωνα με πηγές με γνώση των προθέσεων της εταιρείας.

Η Apple, η οποία διενεργεί ήδη δοκιμές παραγωγής με προμηθευτές, αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα τηλέφωνα αυτό το φθινόπωρο. Τα σχέδια βέβαια μπορεί πάντα να αλλάξουν, λένε οι ίδιες πηγές – οι οποίες ζήτησαν να μην κατονομαστούν ως προϋπόθεση για να συζητήσουν τον εσωτερικό προγραμματισμό της εταιρείας.

Παρά τους πολλούς μήνες ατελείωτης διαφήμισης και δημοσιότητας, το iPhone X δεν τα έχει πάει τόσο καλά όσο αναμενόταν από πλευράς πωλήσεων. Η Apple πούλησε 77,3 εκατομμύρια iPhone το τελευταίο τρίμηνο του 2017, κάτω από τις προβλέψεις των αναλυτών που έκαναν λόγο για 80,2 εκατομμύρια μονάδες. Μερικοί καταναλωτές αποθαρρύνθηκαν από την τιμή των 1.000 δολαρίων για το iPhone X, παρά το γεγονός ότι ήθελαν κάτι περισσότερο σε σχέση με το φθηνότερο iPhone 8. Με την επόμενη σειρά της, η Apple επιδιώκει να αναζωπυρώσει τις πωλήσεις προσφέροντας ένα μοντέλο για όλους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com