Η πρεμιέρα του Hell’s Kitchen έρχεται απόψε στους δέκτες μας από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο Έκτορας Μποτρίνι περιμένει στο στο γραφείο του και περιμένει να γνωρίσει τους 20 ανθρώπους που θα εργαστούν για εκείνον.  Μαζί του θα βρίσκονται και οι sous chef, Νικόλαος Μπίλλης και Κωνσταντίνα Διβόλη.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι παίκτες θα υπογράψουν το συμβόλαιο συνεργασίας τους, με τον σεφ να τους παραδίδει επισήμως την ποδιά τους. Η πρώτη γνωριμία  με τον Μποτρίνι όμως έχει και τα απρόοπτα  της.

Τρεις συμμετέχοντες βέβαια έχουν μία κακή συνήθεια, η οποία προκαλεί την έντονη δυσαρέσκεια του Έκτορα Μποτρίνι. Για τι πράγμα μιλάμε; Οι παίκτες μπαίνουν στο γραφείο χωρίς να χτυπήσουν την πόρτα και αυτό προκαλεί την αντίδραση του σεφ. «Θύματά» του: Γεωργία, Μαρίνα , Τριανταφυλλιά .

Εκτός αυτών όμως θα δούμε ακόμη τον Κωνσταντίνο, που οι φίλοι του τον αποκαλούν «Χοντρίνι». Ο παίκτες συναντά τον Σεφ και δηλώνει ανακουφισμένος ότι η κουζίνα φαίνεται ευρύχωρη για τον… χωρέσει .

Για κάποιους συμμετέχοντες μάλιστα το πρώτο τετ- α τετ με τον Έκτορα Μποτρίνι κρύβει …παγίδες: Πως πρέπει να βράσεις ένα αυγό για να βγει μελάτο ; Μετά το τέλος της ώρας που είχαν στη διάθεσή τους για να ετοιμάσουν τα πιάτα, ο Μποτρίνι δοκιμάζει σε κάποια κάνει παρατηρήσεις ενώ κάποια καταλήγουν στα σκουπίδια