Εκδήλωση για τους αγρότες με φόντο τις κατασχέσεις απόψε από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Μεσσηνίας

Τα προβλήματα των αγροτών, έχουν θέσει σε πρώτο πλάνο, τα μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας, τα οποία διοργανώνουν απόψε στις 7:30 το απόγευμα, εκδήλωση με θέμα: «Ο αγροτικός κόσμος μπροστά στο φάσμα της φτώχειας και των κατασχέσεων αγροτεμαχίων». Στην εκδήλωση, στο Εργατικό Κέντρο της Καλαμάτας, όλα τα επιμέρους ζητήματα, θα θέσει επί τάπητος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας και Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Αντωνόπουλος, ο οποίος θα ενημερώσει και για τις πρώτες αντιδράσεις του Δήμου, σε σχέση με αίτημα που υπόβαλε η Επιτροπή για έκδοση Κοινωνικού Τιμολογίου όσον αφορά στην παροχή νερού.

Η Επιτροπή, καλεί τις Δημοτικές Αρχές να λάβουν υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες που η κρίση δημιούργησε για πολλούς πολίτες, απαλλάσσοντας όσους χρειάζεται εντελώς, από την χρέωση και άλλους από τις διάφορες φορολογίες. Η εκδήλωση, είναι μια από τις πολλές που θα πραγματοποιηθούν για τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και την απειλή των κατασχέσεων, στις οποίες θα κληθούν να μιλήσουν εκπρόσωποι όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού Συνδικάτων και Κοινωνικών Φορέων. Αξίζει να σημειωθεί πως στόχος της Επιτροπής, είναι η πλατιά ενημέρωση του κόσμου, για τον κίνδυνο κατασχέσεων πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτεμαχίων.

«Η απειλή αυτή δεν θα προέρχεται μόνο από χρέη προς τις τράπεζες αλλά και χρέη προς το Δημόσιο όπως οι φόροι, χρέη ηλεκτρισμού και υδροδότησης», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας, καλώντας όλους για συμμετοχή αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις.

Γ.Α.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ