Φόλα σε αδέσποτο ζώο συντροφιάς στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας

Μπορεί η ανυπαρξία προστασίας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς να αποτελεί θέμα πολιτισμού στην Τριφυλία καθώς ουδείς εκ των εκλεγμένων ασχολείται λέγοντας παλιότερα μάλιστα και… παχιά λόγια! Αλλά η Παιδεία που οφείλουμε να ανακτήσουμε αποκτά άλλη αξία.

Φάνηκε όμως ότι κάποιοι συμπολίτες μας δείχνουν ότι δεν είμαστε καν Έλληνες, ούτε Χριστιανοί! Ένα από τα στειρωμένα αδέσποτα χρώματος λευκού που κυκλοφορούσε στην περιοχή της κεντρικής πλατείας, δεν θα κυκλοφορεί πλέον καθώς σε κοντινή απόσταση από την περιοχή φρόντισε να βάλε φόλα… μέσα σε λίγα λεπτά!

%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%cf%83%ce%b5

Το άτυχο ζώο συντροφιάς σύμφωνα με πληροφορίες του kyparissianews.com  είδε πολίτης που ειδοποίησε το Α.Τ. Τριφυλίας και αμέσως με φιλότιμο οι αστυνομικοί το μετέφεραν σε ιδιώτη κτηνίατρο ώστε να γίνει επέμβαση. Θυμόμαστε ότι κοντά στην περιοχή του ΟΣΕ και της Ένωσης παλιότερα είχαμε ανάλογα κρούσματα φόλευσης σκύλων!

Δυστυχώς, όμως το άτυχο ζώο είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα φαρμάκου πριν το μεσημέρι και δεν κατάφερε ο κτηνίατρος να το κρατήσει στην ζωή! Άλλο ένα περιστατικό που οφείλει να προβληματίσει την κοινωνία μας…

ΓΙΑΝ.ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ