Η άλλοτε σταρ του Melrose Place, Heather Locklear, συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης στο σύντροφό της –και σε αστυνομικούς–, ενώ οι φίλοι της ελπίζουν πως αυτό το περιστατικό θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της ηθοποιού της Δυναστείας και του Melrose Place, το σκηνικό δεν θύμιζε σε τίποτε εκείνα των γνωστών σίριαλ στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει. Η ταραγμένη Locklear ήταν «εξαιρετικά μη συνεργάσιμη εξαρχής» λέει ο αστυνομικός Eric Buschow. Ο αδελφός της τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση καθώς ήταν μάρτυρας ενός καβγά μεταξύ της ηθοποιού και του συντρόφου της, Chris Heisser, στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. Η 56χρονη δεν συνελήφθη μόνο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βιαιοπραγίας, αλλά, μετά τη σωματική σύγκρουση με τους αστυνομικούς που προσπάθησαν να την αναχαιτίσουν, της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία σε αστυνομικό (ο Heisser επίσης συνελήφθη αργότερα το ίδιο βράδυ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ). Παρ’ όλα αυτά, οι φίλοι της δεν δείχνουν σοκαρισμένοι, αλλά ανήσυχοι. «Δυστυχώς, δεν ήταν έκπληξη» λέει ένας από αυτούς. «Είναι πολύ ευάλωτη και πραγματικά το παλεύει».

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν το τελευταίο σε μια σειρά από γεγονότα που ταλαιπωρούν την ηθοποιό. Μετά το διαζύγιο από το ρόκερ Richie Sambora το 2006, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι για έντεκα χρόνια (έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την 20χρονη Ava), η Locklear πάλευε με την κατάθλιψη, το άγχος και την κατάχρηση ουσιών. Μπήκε για αποτοξίνωση τον Ιούνιο του 2008 –αλλά συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια συνταγογραφούμενων φαρμάκων αργότερα τον ίδιο χρόνο– και δήλωσε πως «κάνω βήματα για να βελτιώσω τη ζωή μου» τον Ιανουάριο του 2017, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ που την ήθελαν πάλι σε κλινική αποτοξίνωσης. «Είναι μια συνεχής μάχη» λέει το ίδιο πρόσωπο.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.