Η Δανάη Παππά μπήκε φέτος για τα καλά στις ζωές μας, μέσα από το ρόλο της στο «Τατουάζ». Η πρωταγωνίστρια της σειράς αναφέρθηκε στην τελευταία της συνέντευξη στο πόσο δύσκολη γίνεται η δουλειά, όταν εργάζεται με το σύντροφό της.

Η Δανάη έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν πως με συμπρωταγωνιστή της, Στέφανο Μιχαήλ δεν είναι ζευγάρι αλλά φίλοι. Μιλώντας στο You δήλωσε: «Με τον Στέφανο ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Πάντα έτσι γίνεται όταν πρόκειται για μία δυνατή ιστορία. Ο κόσμος θεωρεί ότι αυτοί οι δύο είναι και στη ζωή μαζί».

Η ίδια διέψευσε και μιλώντας στο περιοδικό τις φήμες αυτές. Άνοιξε όμως την καρδιά της για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας: «Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα είχα μία σχέση η οποία για διάφορους λόγους δεν κράτησε. Τώρα είμαι ελεύθερη και συγκεντρωμένη στη δουλειά μου. Εξάλλου στο πρόγραμμά μου δεν υπάρχει χρόνος για έρωτες αυτή την περίοδο».

Ξεκαθάρισε δε ότι πολύ δύσκολα θα ερωτευόταν συνάδελφό της. «Είναι πολύ δύσκολο να δουλεύεις μαζί με τον σύντροφό σου. Ναι μεν τον γνωρίζεις και από την καλή και από την ανάποδη αλλά η τριβή της δουλειάς και η πίεση καταστρέφουν νομίζω την προσωπική σχέση».