Η Χριστίνα Πάζιου εξηγεί γιατί η υπόθεση «γραμμωμένο σώμα» ξεκινά από το μυαλό, επιβεβαιώνει τη φράση «οι τύψεις παχαίνουν» και αποκαλύπτει στο People τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να κατακτήσει κάποιος την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του σε τριάντα μόλις ημέρες.

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει κάποιος όταν θέλει να χάσει κιλά;

Το πρώτο λάθος που κάνει είναι ότι βιάζεται να τα χάσει. Το δεύτερο είναι ότι βλέπει την απώλεια βάρους σαν μια διαδικασία που κρατάει λίγους μήνες. Πρέπει να το δεις σαν τρόπο ζωής για να διατηρηθεί για πάντα. Διαφορετικά είναι μια ταλαιπωρία του οργανισμού. Αυτό που λέω πάντα είναι να μην το ξεκινήσει αν δεν είναι έτοιμος.

Υπάρχουν ηλικιακά όρια;

Έχω περιστατικά γυναικών που έχουν μπει στην κλιμακτήριο, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και μου λένε πως το σώμα που έχουν τώρα δεν το είχαν στα 30 τους. Αυτοί που έχουν τη μεγαλύτερη επιτυχία είναι οι άνθρωποι που δεν βιάζονται και εκείνοι που το πιστεύουν.

Πώς μπορεί να βρει ο κάθε άνθρωπος το είδος της γυμναστικής που του ταιριάζει;

Αυτή είναι μια δουλειά που πρέπει να κάνει ο trainer: Το πρώτο βήμα είναι να βρει ποιο είδος γυμναστικής ταιριάζει στις ανάγκες του αθλούμενου και θα του δώσει το αποτέλεσμα που περιμένει και το δεύτερο είναι ποια γυμναστική τού αρέσει. Όταν γίνει αυτός ο μαγικός συνδυασμός, σε μία εβδομάδα θα δεις αποτέλεσμα.

Στο Instagram έχεις το hashtag 30DaysBodyTransformationByWeb με εντυπωσιακά αποτελέσματα ανθρώπων που γυμνάζεις…

Ναι, έχω ξεκινήσει ένα ηλεκτρονικό γυμναστήριο. Αρχικά γράφεσαι και συμπληρώνεις ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο επεξεργάζομαι και μετά για ένα μήνα κάνουμε personal training by web. Ανά πέντε ή δέκα μέρες στέλνω προγράμματα, ένα προαιρετικό πλάνο διατροφής –σε συνεργασία με διαιτολόγους–, βίντεο και φωτογραφίες με το ασκησιολόγιο. Επικοινωνώ συνεχώς με τους αθλούμενους για να μου λένε τα αποτελέσματα που βλέπουν. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είμαι πάνω από το κεφάλι τους την ώρα που κάνουν το πρόγραμμα. Και είναι πιο οικονομικό.

Δείτε κάποιες φωτογραφίες από τις θεαματικές αλλαγές των ανθρώπων που γυμνάζει η Χριστίνα Πάζιου

Πηγή: People