Νέες επιθέσεις με μολότοφ σε Εξάρχεια και Πάτρα

Συντονισμένες επιθέσεις εξαπολύουν καθημερινά αντιεξουσιαστές, στο όνομα του προφυλακισμένου αποστολέα των τρομοδεμάτων, Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου.

Νέες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ σημειώθηκαν από νεαρά άτομα, αργά το βράδυ, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Από τις επιθέσεις δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ η αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγές.

Συγκεκριμένα στις 11:00 το βράδυ ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε και πάλι στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στη διασταύρωση Τοσίτσα και Πατησίων, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και να ακολουθήσει ο γνωστός… «πόλεμος» γύρω από το Πολυτεχνείο.

Μάλιστα στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί πρόσθετες διμοιρίες των ΜΑΤ, υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν επίσης αντιεξουσιαστές στην Πάτρα, ενώ ήταν σε εξέλιξη πορεία αλληλεγγύης στον Κ. Γιαγτζόγλου, ο οποίος κατηγορείται ότι έστειλε το τρομοδέμα στον Λουκά Παπαδήμο και πραγματοποιεί απεργία πείνας και δίψας, ζητώντας να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, από τις φυλακές Λάρισας.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 4 προσαγωγές, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Νωρίτερα οι αντιεξουσιαστές είχαν γράψει συνθήματα στα ρολά υποκαταστήματος τράπεζας.

Η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε επιφυλακή, καθώς πληθαίνουν οι καταδρομικές επιθέσεις από αντιεξουσιαστές σε όλη τη χώρα.

Στην προκήρυξη που έστειλαν για την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της Καισαριανής, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τους βανδαλισμούς “σε κάθε δομή εξουσίας”.

 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ