Σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Charlize Theron με αφορμή την τελευταία ταινία που πρωταγωνιστεί. Το Gringo, που βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 15 Μαρτίου, σχετίζεται με ένα βιοτεχνικό προϊόν… μαριχουάνας.

Η ηθοποιός από τη Νότιο Αφρική αποκάλυψε πως έκανε συνεχώς χρήση μαριχουάνας, όμως πλέον το έχει διακόψει. Παρόλο που έκανε σε τακτική βάση χρήση κάνναβης, δεν την επηρέαζε αρνητικά σε κάποιο τομέα της ζωής της. Μέχρι που, τα τελευταία, χρόνια παρατήρησε ότι άρχισε να έχει διαφορετική επίδραση σε εκείνη!

«Πραγματικά εκτιμούσα τη μαριχουάνα περισσότερο από το αλκοόλ ή οτιδήποτε άλλο», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Η χημεία που είχα με αυτό το “φυτό” ήταν μεγάλη όταν ήμουν νεότερη, αλλά, ξαφνικά, μια μέρα άλλαξε. Κάπου στη δεκαετία των 30 μου έπιανα τον εαυτό μου να βαριέται και να βρίσκεται μονίμως όρθια μπροστά από ένα ψυγείο/ Και αυτό δεν ήταν καλό».

Παρόλα αυτά η Theron εξήγησε πως θα ήταν πολύ πρόθυμη να ξαναδοκιμάσει προκειμένου να τη βοηθήσει με τις αϋπνίες. «Είμαι πολύ ανοικτή στο να δοκιμάσω ξανά γιατί πλέον μπορώ να το ελέγξω. Και πραγματικά θέλω γιατί υποφέρω από τις αϋπνίες και θα το προτιμούσα από το να πάρω υπνωτικά. Βασικά, όταν βρω την ευκαιρία θα το ξανακάνω και μάλιστα μαζί με τη μαμά μου. Ούτε εκείνη κοιμάται καλά», δήλωσε.