Ρήξη στο στρατόπεδο των Διάσημων του Survivor φανερώνει ο καβγάς που έγινε για το ρύζι, με την Ξένια και την Κατερίνα Δαλάκα να αφήνουν να εννοηθεί πως το πήρε κάποιος από τους άνδρες και τον Στέλιο Κρητικό να να ορκίζεται στα παιδιά του και να ξεσπά εναντίον της τραγουδίστριας, λέγοντας ότι τον προσέβαλε!

Όλα άρχισαν όταν η Ξένια και η Κατερίνα πλησίασαν την παρέα των ανδρών, όπου κάθονταν ο Στέλιος, o Μιχάλης Μουρούτσος και ο Γιάννης Τσίλης και ρώτησαν ποιος πήρε το ρύζι της τραγουδίστριας.

Έξαλλοι Μουρούτσος και Παπαργυρόπουλος με την Ξένια-Τι τους απάντησε

Ο διάλογος διεξήχθη σε πολύ έντονους τόνους, με τους άνδρες να αρνούνται την κατηγορία και τον Στέλιο να ξεσπά. «Σας ορκίζομαι στα παιδιά μου, που είναι ό,τι πιο ιερό έχω. Με προσβάλει αυτό!», είπε ο ηθοποιός, ενώ, όταν οι δύο γυναίκες είπαν ότι δεν κατηγορούν εκείνους αλλά συζητούν μαζί τους το συμβάν, ο Μιχάλης αξίωσε από την Ξένια να τους ζητήσει συγγνώμη.

«Συγγνώμη αν σας πρόσβαλα», είπε η τραγουδίστρια, με τον ηθοποιό να ξεσπά εκ νέου και να τονίζει πως εκείνος προσβλήθηκε επειδή άφησα να εννοηθεί πως έκλεψε.

Δείτε στα βίντεο τον καβγά: