Αντιδράσεις μεταξύ των Διάσημων προκάλεσε η επιλογή της Ξένιας να προτείνει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιάννη Δρυμωνάκο, δικαιολογώντας την ψήφο της με βάση το ότι δεν φαίνεται να περνάει καλά με τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Από το συμβούλιο κιόλας, ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν έκρυψε την ενόχλησή του, την οποία εξέφρασε και on camera: «όταν η Ξένια ψήφισε τον Γιάννη, μου ήρθε η εξής απορία. Δεν κατάλαβα τον λόγο που ψηφίστηκε και θα ήθελα σαν ακροατής και σαν μέλος της ομάδας να μάθω την αιτιολογία. Κάθε φορά που πάμε στην καλύβα μας, ακούς τις κοπέλες μας, τις οποίες εκτιμώ πάρα πολύ, να μιλάνε οκτώ στις δέκα φορές να μιλάνε για φαγητό ή για εστιατόριο. Άρα είναι στην ίδια κατάσταση πάνω κάτω με τον Γιάννη. Αιτιολογία θέλω, τίποτα παραπάνω».

Απαντώντας στο ξέσπασμα του Ολυμπιονίκη, η τραγουδίστρια των REC δεν έκρυψε την έκπληξή της και τόνισε πως την προσέβαλε. «Γιατί πειράχτηκε ο Μιχάλης και μιλούσε για τον Γιάννη, χωρίς ο Γιάννης να έχει μιλήσει καν, δεν το κατάλαβα καθόλου. Πολύ περίεργο μου φάνηκε! Δεν κατάλαβα τι προσπάθησε να πει για μένα εκείνη τη στιγμή, αυτό με προσέβαλε!», .

«Δεν συμφωνώ με την ψήφο της Ξένιας! Έχει πιο κοντινή σχέση με κάποιες γυναίκες και γι’ αυτό δεν τις ψήφισε και ψήφισε τον Γιάννη και, αντί να του το πει ανοιχτά, καθαρά και ξάστερα, το κάλυψε με κάποια ψέματα. Ας ψηφίζει ειλικρινά κι ας λέει την αλήθεια κι εγώ θα το σεβαστώ», ανέφερε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο ίδιος ο Γιάννης δήλωσε πως δεν έχει καταλάβει τον λόγο για τον οποίο είναι υποψήφιος αλλά η απόφαση της Ξένιας είναι σεβαστή, ενώ το μέρος της τραγουδίστριας πήρε η Ελένη Χατζίδου, τονίζοντας πως ο καθένας ψηφίζει με βάση τα δικά του κριτήρια και δεν αντιλαμβάνεται την αντίδραση του Μιχάλη.