Ο Γιώργος Παπακώστας έφυγε για Μπαχρέιν και ενημέρωσε την Ελένη Μενεγάκη μέσω… Instagram. Η κίνηση του δημοφιλούς chef σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως τόσο από την ίδια την παρουσιάστρια – που πήγε στην εκπομπή περιμένοντας να δει τον Γιώργο και είδε τον άλλο chef της εκπομπής, Πέτρο Συρίγο – όσο και από άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές.

Σήμερα, η Ελένη βρέθηκε ξανά στην κουζίνα με τον Πέτρο για να φτιάξει ψωμί. Και μπορεί να ήξερε, αυτή τη φορά, ποιον θα βρει στην κουζίνα της αλλά δεν «ήξερε» ποιον έχει απέναντί της. Η παρουσιάστρια, όπως είναι γνωστό, από την αρχή της σεζόν μπερδεύει το chef της εκπομπής, Πέτρο Συρίγο με το δημοσιογράφο, Σπύρο Μαργαρίτη.

Ο διάλογος στην κουζίνα της Ελένης εξελίχθηκε ως εξής:

Ελένη: Πάμε λοιπόν Σπύρο μου να ξεκινήσουμε… Ε ρε παιδιά δεν μπορώ άλλο θα με τρελάνει. Θα νομίζει το παιδί ότι το κάνω και επίτηδες.

Πέτρος: Δεν μπορώ άλλο. Γιατί;

Ελένη: Σ’ αγαπώ. Συγνώμη. Συγχώρεσε με. Εσείς φταίτε, δεν μπορώ άλλο. Είμαστε 5 μήνες μαζί, δεν το δέχομαι αυτό. Τι έχω πάθει; Άνοια;

Πέτρος: Ασημινάκη κράτα της ένα χαρτί με το όνομά μου

Ελένη: Ρε Πέτρο συγχώρεσε με.

Πέτρος: Σπύρος… (γέλια)

Ελένη: Παιδιά δε θα με αποτρελάνετε εσείς, κι έχω και πολλά στο κεφάλι μου. Παίρνω το κορίτσι μου και τα κάνω και μόνη μου. Μόνη μου. Πάμε.

Δείτε το απόσπασμα