Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκαν σήμερα στο Πρω1νό και μίλησαν στη Φαίη Σκορδά επί παντός επιστητού. Οι δύο τους πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Παράξενο Ζευγάρι» του Νηλ Σάιμον, που ανεβαίνει στο Θέατρο Ζίνα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και από τους δύο για τα μελλοντικά τους σχέδια, με το Βλαδίμηρο Κυριακίδη να μιλά εκτενώς για το ρόλο που θα αναλάβει την επόμενη χρονιά.

Ο ηθοποιός σημείωσε πως την επόμενη χρονιά πρόκειται να πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Ματίλντα, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. «Πολύ πιθανό οι περισσότεροι να έχουν δει την ταινία με τον Danny De Vito. Είναι η πρώτη φορά που θα κάνω μιούζικαλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος πρωταγωνιστής.

Ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε πως πρόκειται να κάνει γυναικείο ρόλο! Ο λόγος για την αυστηρή δασκάλα miss Trunchbull! «Είναι ιδιαίτερα δύσκολος ρόλος. Τώρα και γυμνάζομαι και να είναι καλά και οι γυμναστές μου…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσοι δεν θυμούνται το ρόλο, μπορούν να πάρουν μία ιδέα…


Για λογαριασμό του ρόλου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρόκειται να κάνει άλμα σε τραμπολίνο θα περάσει πάνω από έναν ίππο και θα κάνει κωλοτούμπα στον αέρα!

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψή του.