Σε ένα έντονο ξέσπασμα κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου προχώρησε η Όλγα Φαρμάκη στο Survivor, αφήνοντας πίσω της τους χαμηλούς τόνους που έχει δείξει μέχρι τώρα στο παιχνίδι.

«Ενοχλούμαι όταν κάποιος δεν σέβεται την προσωπικότητά μου και δεν αναγνωρίζει αυτό που προσφέρω εγώ απέναντι σ’ αυτόν τον άνθρωπο. Μου αρέσει να μιλάνε οι άνθρωποι ξεκάθαρα και συγκεκριμένα», είπε η fashion blogger και στους δέκτες μας είδαμε στιγμιότυπο από τον πάγκο όπου η παρουσιάστρια, για ακόμα μία φορά, έλεγε πως οι συμπαίκτριές της δεν την αφήνουν να παίξει στο αγώνισμα.

Και η Όλγα συνέχισε: «δεν θέλω να κατηγορούμαι  μέσα στο σύνολο ότι έχω πει κάτι που δεν έχω πει! Και όταν ο άλλος θέλει να μου πει κάτι, θέλω να μου το πει με επιχειρήματα και να κάτσουμε να το λύσουμε. Δεν μου αρέσει να μπλέκεται το όνομά μου μέσα στο σύνολο όταν δεν είμαι μέρος του συνόλου!».

«Σαν άνθρωπος έχω τεράστια υπομονή και επιμονή να συζητήσω κάθε πρόβλημα. Όμως, με ενοχλεί να μην αναγνωρίζουν κάποιοι άνθρωποι κάποια πράγματα.  Όταν αισθάνομαι ότι αδικούμαι και ενοχλούμαι δεν μου αρέσει, ειδικά όταν έχω στηρίξει έναν άνθρωπο τόσο πολύ και επιμένω να μπει να παίξει», κατέληξε, μία ημέρα αφότου είδαμε το φραστικό επεισόδιο μεταξύ της Κωνσταντίνας και της Ελένης Χατζίδου.

Δείτε όσα είπε η Όλγα: