Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του Jesus Christ Super Star, και όπως είναι λογικό τα φώτα των media μονοπώλησε ο Νίκος Μουτσινάς. Όχι για το άκρως επιτυχημένο μιούζικαλ αλλά για το τέλος του Sunday Live.

Ο ηθοποιός-παρουσιαστής σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το τι συνέβη και κόπηκε το πολλά υποσχόμενο show αλλά και για το ποιος έχει την ευθύνη απάντησε μεταξύ άλλων πως «Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω γιατί κόπηκε, πρέπει να ρωτήσετε κάποιον υπεύθυνο. (…) Δεν παίρνω ευθύνη και δεν ρίχνω ευθύνη, συμβαίνουν τα πράγματα καμιά φορά όπως δεν τα έχεις προγραμματίσει και δεν εννοώ μόνο τον εαυτό μου, εννοώ και το κανάλι. (…) Αυτό ήταν μια δυσάρεστη εξέλιξη. Στεναχωρήθηκα, σαφέστατα. Δεν γίνεται όμως να γίνει το κέντρο της ζωής μου από εδώ και πέρα».

Τις δηλώσεις του σχολίασαν εκτενέστατα στο Πρω1νό. Κι ενώ διαφωνούσαν οι συνεργάτες της εκπομπής όσον αφορά στην ευθύνη που πρέπει να έχει ένας παρουσιαστής η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε λέγοντας «καλώς ή κακώς είναι τα νούμερα τηλεθέασης που σε κρατούν γιατί από αυτό ζουν και τα κανάλια. Θα πω κάτι πολύ σκληρό. Μια εκπομπή είναι ομαδική δουλειά, για μένα είναι μόνο ομαδική δουλειά. Η επιτυχία πρέπει να μοιράζεται σε όλη την ομάδα και η αποτυχία πρέπει να πηγαίνει στον παρουσιαστή. Γι’ αυτό το λόγο και εγώ πληρώνομαι περισσότερο από ότι πληρώνεται ο δημοσιογράφος. Γιατί πρέπει στο τέλος να αναλάβεις τις ευθύνες. Πολύ σκληρό και η ζωή δεν ξέρεις πώς θα στα φέρει κι εγώ τώρα είμαι στην ίδια θέση, αλλά όταν είναι ο μπροστάρης και βγαίνεις αυτή είναι η αλήθεια. Από εκεί και πέρα όμως δε σημαίνει ότι τα παιδιά δεν είναι ταλαντούχα. Για πολλούς λόγους ένα concept δεν πάει καλά και δυστυχώς, οι εποχές είναι τέτοιες που δεν υπάρχουν περιθώρια στο οικονομικό κομμάτι ενός καναλιού που είναι μια επιχείρηση».

Ποια ήταν όμως η άποψη του Άρη Καβατζίκη και γιατί ξένισε την υπόλοιπη ομάδα;

Δείτε το απόσπασμα