Μπορεί να χώρισε πριν από λίγους μήνες, ωστόσο, πασίγνωστη ηθοποιός εξομολογείται σε συνέντευξή της ότι ακόμα αγαπά τον πρώην της, τον οποίο… «κυνηγούσε» επί δύο ολόκληρα χρόνια!

«Μπήκε μέσα, με κατάφερε κι έφυγε. Το όλο πράγμα διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και μετά σκεφτόμουν “είναι σέξι!”. Θυμάμαι να κρατάω τον σκύλο μου και να κλείνω την πόρτα και μετά να του λέω “Pippy, αυτό λέγεται σεξουαλική ένταση”. Μου το έπαιζε δύσκολος για περίπου 9 μήνες, ίσως και περισσότερο, κι αυτό απλώς με διέλυσε», δήλωσε, σε podcast του Marc Maron, η Jennifer Lawrence για τον Darren Aronofsky.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης χώρισαν πριν από σχεδόν τρεις μήνες, καθώς τα 22 χρόνια που τους χωρίζουν νίκησαν τον έρωτα.

«Εξακολουθώ να τον αγαπάω πάρα πολύ», παραδέχθηκε η 26χρονη ηθοποιός και συνέχισε: «Θεέ μου, δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό! Το παράκανα με την εξομολόγηση!». Όπως πρόσθεσε,  διατηρεί καλές σχέσεις με όλους τους πρώην της και πως κανένας δεν της ράγισε την καρδιά, αλλά απλώς της πλήγωσαν την αυτοπεποίθηση. «Κάθε φορά που περνάω έναν χωρισμό, ραγίζει η καρδιά μου, δεν είναι πως δεν το παθαίνω αυτό. Απλώς, ποτέ κανείς τους δεν με καταρράκωσε, ας πούμε. Ήταν απλώς καλοί άνθρωποι. Ίσως αυτό είναι το μυστικό. Έλκομαι από καλούς ανθρώπους!», ανέφερε χαρακτηριστικά.