Το τέλος του Sunday Live σχολιάστηκε σήμερα το πρωί από την τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλη, στο Πρω1νό. Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της δεν είχαν κάνει αναφορά, μέχρι εκείνη τη στιγμή, στην είδηση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Αφροδίτη Γραμμέλη: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάλασε ο κόσμος»

Η τηλεκριτικός μίλησε στο Πρω1νό για να δώσει τέλος στα όσα λέγονται και ακούγονται για την κόντρα της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιανό. Πριν το τέλος της συνομιλίας τους η Αφροδίτη θέλησε να κάνει μια αναφορά και στο άδοξο τέλος του κυριακάτικου show.

«Θεωρώ ότι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι πάλεψαν πολύ φιλότιμα και πολύ έντιμα και το αποτέλεσμα άξιζε καλύτερης αποδοχής. Είναι κρίμα αλλά δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ σκληρά στην τηλεόραση. Δεν είναι μια ήττα ούτε για το σταθμό ούτε για τους ανθρώπους είναι μια αλλαγή πλάνου. Εύχομαι τα καλύτερα (…) γιατί δε μου αρέσει ο κανιβαλισμός με τα κοψίματα των εκπομπών φέτος», είπε.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη, η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε επί του θέματος – αν και δεν ήταν προσχεδιασμένο. «Δεν είναι ευχάριστο και είναι αμήχανο. Το έθιξε η Αφροδίτη για την εκπομπή, δεν είχαμε σκοπό να το θίξουμε σήμερα, αν και το γνωρίζαμε και εμείς. Είναι δυσάρεστο όταν ο κύκλος μιας εκπομπής σταματάει πιο νωρίς από ότι είχε υπολογιστεί. Συνεχίζεται όμως και το πρόγραμμα. Μια εκπομπή δεν είναι μόνο δυο παρουσιαστές. Να ευχηθούμε να υπάρξει για όλους να μην μείνουν χωρίς ένα επόμενο βήμα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε σκοπό να το θίξουμε, τι να πούμε… ότι δεν θα έχει Sunday Live, θα το έβλεπαν…», εξήγησε η παρουσιάστρια.