Από τον Μαρίνο Βυθούλκα,

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την πρεμιέρα του DWTS, αλλά έχει ήδη μαγέψει κοινό και κριτική επιτροπή. Το φαβορί του show χορού, όταν δεν ασχολείται με τις πολύωρες πρόβες της χορογραφίας της, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της, ενώ δηλώνει έτοιμη να γίνει μητέρα.

Η πρώτη της επαφή με το Dancing With The Stars έγινε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν χόρευε στο παρκέ η αδελφή της, Κλέλια Πανταζή, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση. Ήδη από εκείνο το φθινόπωρο του 2013, όταν πέρασε για πρώτη φορά την είσοδο των ΚΑΠΑ Studios, η Άννη γοητεύτηκε με την ιδέα να συμμετάσχει κάποια στιγμή στο show χορού. Μάλιστα, οι άνθρωποι της παραγωγής τής είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει μέρος σε έναν από τους επόμενους κύκλους «Τότε ήμουν 26 ετών και ντρεπόμουν, από την άποψη πως δεν είχα καμία εξοικείωση με τις κάμερες και δεν γνώριζα αν θα μπορούσα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα» παραδέχεται. Την ημέρα που τη συναντώ, ήδη έχει παρουσιάσει τρεις χορογραφίες, λαμβάνοντας υψηλές βαθμολογίες. Πολλοί τη χαρακτηρίζουν φαβορί του φετινού DWTS και χαμογελάει με συστολή όταν της το λέω. «Ευχαριστώ πολύ όσους το πιστεύουν αυτό για μένα. Προσπαθώ, όμως, να μην παίρνουν τα μυαλά μου αέρα, καθώς υπάρχουν επίσης αξιόλογοι συμμετέχοντες. Από εκεί και πέρα, εννοείται πως θα ήθελα να φτάσω κι εγώ τόσο ψηλά, όσο και η Κλέλια» εξομολογείται στο People.

Η καθημερινή της γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει περισσότερο φόρμες, μπλουζάκια και αθλητικά παπούτσια. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν στερείται θηλυκότητας, καθώς της αρέσει να προσέχει και να περιποιείται τον εαυτό της. «Λόγω ύψους (σ.σ. είναι 1,74 μ.) δεν φοράω συχνά ψηλοτάκουνα. Θα προσέξω να είμαι κομψά ντυμένη και κυρίως θέλω να αρέσω στον άντρα μου» λέει γελώντας. Στον ελεύθερο χρόνο τους βγαίνουν για φαγητό, είτε μόνοι είτε με φίλους, ενώ επιθυμία και των δύο είναι να κάνουν κάθε χρόνο ένα πιο μακρινό ταξίδι εξερευνώντας μαζί τον κόσμο. «Τα Χριστούγεννα ήμασταν στο Λονδίνο. Πέρσι στη Ρώμη. Τώρα έχουμε βάλει στόχο να κάνουμε ένα υπερατλαντικό ταξίδι στην Αμερική. Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και ο ένας μπορεί να καταλάβει τον άλλο. Νιώθω πότε είναι φορτισμένος και ξέρω πώς να λειτουργήσω ώστε να μην πυροδοτήσω μια κατάσταση» εξηγεί.

Στα 30 της πια λέει με σιγουριά πως το σενάριο να έρθει στη ζωή τους ένα παιδί είναι κάτι που επιθυμούν. «Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Εξάλλου δουλεύω με παιδιά και έρχομαι σε καθημερινή επαφή μαζί τους. Θα έμπαινα στη διαδικασία να αποκτήσω ένα παιδί, γιατί με φαντάζομαι μαμά. Με την Κλέλια έχουμε μεγαλώσει σε μια όμορφη και δεμένη οικογένεια που λειτουργούσε πάντα ως πρότυπο για εμάς. Οπότε η δέσμευση και η απόκτηση παιδιών δεν είναι κάτι που μας τρομάζει. Ίσα ίσα, θέλω να δημιουργήσω και εγώ μια αντίστοιχη οικογένεια όπως αυτή που μεγάλωσα».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.