Από τη Χριστίνα Ζάχου,

Το μυστικό ομορφιάς της Σοφίας Τουντούρη είναι το ξηρό λάδι προϊόν με πολλαπλές χρήσεις για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. «Περίπου δύο φορές την εβδομάδα εφαρμόζω στο πρόσωπό μου το βράδυ λαδάκι μετά από ένα καλό ντεμακιγιάζ με ειδικό σαπούνι. Σε περιόδους που το δέρμα μου είναι αρκετά αφυδατωμένο ή έχει ερεθισμούς βάζω καθημερινά λάδι στο πρόσωπο αντί για κρέμα καθώς όχι μόνο ενυδατώνει γρηγορότερα από την απλή ενυδατική αλλά και καταπραΰνει το δέρμα μου. Προτιμώ το ξηρό λάδι γιατί έχω παρατηρήσει πως απορροφάται ευκολότερα» υποστηρίζει η δημοσιογράφος.

Επίσης, η Σοφία περιποιείται ιδιαίτερα τα μακριά μαλλιά-σήμα κατατεθέν της, ώστε να είναι υγιή και λαμπερά, τα οποία επίσης ενυδατώνει στις άκρες με ειδικό ξηρό λάδι. Προσπαθεί να τρέφεται σωστά, βάζοντας άφθονα φρούτα και λαχανικά στο καθημερινό της διαιτολόγιο. «Η διατροφή μου είναι πλούσια σε βιταμίνη C τόσο από φρούτα και λαχανικά όσο και από συμπληρώματα. Τα οφέλη της είναι πολλαπλά για τον οργανισμό» αναφέρει.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.