Η Cansu Dere, η τηλεοπτική Ζεϊνέπ της σειράς Anne, μπορεί να είναι μία εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα, ωστόσο, μία προσωπική της ιστορία την έχει συγκλονίσει. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βίωσε έντονα την προδοσία, καθώς ο σύντροφός της την απάτησε με την καλύτερή της φίλη!

Η 37χρονη ηθοποιός πρωταγωνίστησε πριν από λίγα χρόνια στα πρωτοσέλιδα του τουρκικού Τύπου όχι για την δουλειά της, αλλά επειδή αποκαλύφθηκε ότι ο επί 6 χρόνια σύντροφός της, ο ηθοποιός Cem Yilmaz, την απατούσε με την «κολλητή» της, Ahu Yagtu.

Cansu Dere – Cem Yilmaz

Η σχέση των δύο ηθοποιών, που άρχισε το 2010, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς Yahsi Bati, είχε εξαρχής έντονες διακυμάνσεις, καθώς χώρισαν και τα ξαναβρήκαν τρεις φορές. Ωστόσο, η απιστία του Cem έριξε οριστικά την αυλαία, αφήνοντας την Cansu, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας της οποίας απείχε προσωρινά από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

Ahu Yagtu – Cem Yilmaz

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε η προδοσία, μετά τον χωρισμό τους, ο Cem παντρεύτηκε με την Ahu, η οποία ήταν δύο μηνών έγκυος! Οι δυο τους πήραν διαζύγιο μετά από 20 μήνες και αφού απέκτησαν έναν γιο, ενώ, αυτή την περίοδο, ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με την Ozge Sabuncu, η οποία δεν έχει σχέση με τον χώρο της showbiz.

Πάντως, τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως η Cansu έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και, εδώ και λίγο καιρό, είναι ζευγάρι με τον γοητευτικό συνάδελφό της, Engin Akyürek!

Ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της ηθοποιού