“Μπορούμε Καλαμάτα” | Διήμερο Σεμινάριο Γαστρονομίας στο ΕLITE CITY RESORT | 24 και 25 Φεβρουαρίου

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας “Chefs Club Greece” οργανώνει το πρώτο σεμινάριο γαστρονομίας για το 2018 στην πόλη της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στο ΕLITE CITY RESORT .

Το σεμινάριο θα κρατήσει δύο μέρες , αύριο Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει ένδεκα θεματικές ενότητες, οι οποίες είναι :

• Μεσσηνιακό Λάδι και οφέλη Γ. Kουτέλας – Γευσιγνώστης Ελαιολάδου
• Loukaniko project και Μεσσηνιακό Παστό Γεωργία Κουτσούκου Chef – https://www.facebook.com/events/878937968933706/
• Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας- Πάρις Αξιώτης Ex. Sous Chef https://www.facebook.com/events/139099440105311/
• Εστιατοριακό γλυκό – Μαρκέλα Παππά Ex. Pastry Chef
• Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα Πάρις Αξιώτης Ex. Sous Chef – https://www.facebook.com/events/318757878622749/
• Κρέμες ζαχαροπλαστικής Μαρκέλα Παππά Ex. Pastry Chef
• Οργάνωση & διαρρύθμιση κουζίνας – Παράσχος Αξιώτης Ex.Chef – https://www.facebook.com/events/571424616535647/
• Ανατομία – Τεμαχισμός / Κατσίρας, Παναγιώτης – Βutcher chef
• Λαλαγγίδες – Τηγανόψωμα Σύλλογος Γυναικών Βλαχόπουλου
• Μαγειρεύοντας στο Διαδίκτυο Τρύφων Παχής Σύμβουλος Επικοινωνίας
• Παραδοσιακής κουζίνας Παύλος Γκραίκης Γ. Γρ. Επιμ Μεσσηνίας
Η απήχηση του κόσμου αποδείχθηκε τεράστια καθώς όλες οι θέσεις σε όλα τα σεμινάρια έχουν καλυφθεί.
Την Κυριακή μετά την ολοκλήρωση και του τελευταίου σεμιναρίου θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για όλες τις λέσχες , καθώς και απονομή μεταλλείων και απονομή παπύρων για όλους τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια.
Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα : www.chefsclubgreece.gr   ή να καλέσετε στο 27210-93844
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ