Η δημιουργός της συλλογής κοσμημάτων «Πολυξένη» μέσα από την άποψή της ότι πολύτιμο είναι ό,τι δημιουργείται με αγάπη, έμπνευση και προσωπική έκφραση βάζει το εναλλακτικό κόσμημα με ιδιαίτερη οπτική στην καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας ως προέκταση της προσωπικότητάς της. Εκείνο που φαίνεται πως την ενδιαφέρει είναι να απομυθοποιήσει το κόσμημα και να το μετατρέψει σε ένα απαραίτητο συμπλήρωμα της ενδυματολογικής εικόνας της γυναίκας, καθώς και στο πιο δυνατό σημείο της αισθητικής της πρότασης.

«Η αγάπη για τη ζωή, η πίστη στη γυναίκα και ο σεβασμός στην τέχνη είναι το δυνατό τρίπτυχο που με οδήγησε στη δημιουργία κοσμημάτων με ζωή, πλαστικότητα, χρώμα, αυθεντικότητα και κυρίως αντισυμβατικότητα» αναφέρει η Νίτσα Μάγγου.

Η αρμονία σε απόλυτη σχέση με την εκκεντρική διάθεση δημιουργούν κοσμήματα εξαιρετικής αισθητικής, στα οποία αποτυπώνονται ο δυναμισμός μαζί και η ευαισθησία της δημιουργού. «Χρησιμοποιώ γενναιόδωρα όσα υλικά μου παρέχει ο πολυχώρος της φύσης και το σεντούκι των αναμνήσεων. Πέτρες θαλάσσης και ημιπολύτιμες πέτρες, ξύλα θαλάσσης και μετάξια, σύρματα και μέταλλα, δέρματα κορδόνια και κλωστές, βελούδα και δαντέλες» προσθέτει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com