Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η εμφάνιση της Jennifer Lawrence σε εκδήλωση για την προώθηση της νέας της ταινίας, Red Sparrow, με την ίδια να απαντά δημόσια.

Κατά τη διάρκεια του event, που έγινε στο βροχερό Λονδίνο, η 27χρονη πρωταγωνίστρια εμφανίστηκε με ένα μαύρο Versace φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο στο αριστερό πόδι, τη στιγμή που οι άνδρες συμπρωταγωνιστές της φορούσαν ακόμα και παλτό.

Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο των social media και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, με πολλούς χρήστες να επικρίνουν την ενδυματολογική επιλογή της ηθοποιού, χαρακτηρίζοντάς την σεξιστική.

#JenniferLawrence de #versace #vestidopreto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη black dresses. inspirations. ? (@vestidospretos) στις

Με μήνυμά της στη σελίδα της στο Facebook, η Jennifer πήρε θέση, τονίζοντας πως είναι δικαίωμά της το να φοράει ό,τι θέλει, αλλά και το να… κρυώνει!

«Wow. Δεν ξέρω πραγματικά από πού να ξεκινήσω με αυτήν τη διαμάχη » η Jennifer Lawrence φοράει ένα αποκαλυπτικό φόρεμα μέσα στο κρύο». Δεν είναι απλά γελοίο, είναι και εξαιρετικά παράλογο. Το φόρεμα ήταν υπέροχο. Νομίζατε ότι θα κάλυπτα ένα τέτοιο πανέμορφο φόρεμα με παλτό και κασκόλ; Κάθισα έξω για 5 μόνο λεπτά. Θα έβγαινα και στα χιόνια με αυτό το φόρεμα, επειδή αγαπώ τη μόδα και επειδή αυτή ήταν η επιλογή μου. Είναι σεξιστικό; ακούγεται γελοίο. Αυτό δεν είναι φεμινισμός. Η υπερβολική αντίδραση σε οτιδήποτε λέει ή κάνει κάποιος και η δημιουργία εντυπώσεων για τέτοια θέματα, όπως το τι επιλέγω να φορέσω ή να μην φορέσω, δεν μας βοηθάει να πάμε μπροστά. Δημιουργεί ανόητους περισπασμούς από τα πραγματικά ζητήματα. Συνέλθετε. Όλα όσα φοράω είναι επιλογή μου. Κι αν θέλω να κρυώνω ΠΑΛΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!», έγραψε χαρακτηριστικά.