Δύσκολα φαίνεται να είναι τα πράγματα για την Χολιγουντιανή ηθοποιό Meghan Markle η οποία θα πρέπει να κάνει εντατικά μαθήματα για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της ως Δούκισσα του Σάσεξ.

Τι πρέπει να μάθει:

H Markle πρέπει να μιλάει βρετανικά αγγλικά και όχι αμερικάνικα, να ξεχωρίζει το μαχαίρι για το βούτυρο από το μαχαίρι για το ψάρι καθώς και να μάθει να τρώει ψαρόσουπα δημοσίως. Η μέλλουσα Δούκισσα κάνει εντατικά μαθήματα ώστε να μπορεί να παραθέτει dinner και να οργανώνει απογεύματα για τσάι για τις κυρίες της αυλής.

Επιβάλλεται επίσης να κάνει ειδικά μαθήματα πρωτοκόλλου ώστε να μάθει το σωστό τρόπο που πρέπει να κάθεται, να κατεβαίνει τις σκάλες και να χαιρετά. Επιπλέον καλείται να μάθει τα πάντα για το στέμμα, τους εθνικούς θεσμούς, την κυβέρνηση και τα media της Αγγλίας. Τέλος θα περάσει εκπαίδευση από την βρετανική special air service για το πώς πρέπει να συμπεριφερθεί σε περίπτωση που την απαγάγουν!

Τι δεν της επιτρέπεται:

Φαίνεται πως μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry η δημοφιλής ηθοποιός δεν θα μπορεί να υπογράφει αυτόγραφα και δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς καλσόν, στο χρώμα του δέρματος. Επίσης, δεν θα πρέπει να φοράει μαύρα ρούχα, μίνι και διαφάνειες και να βάφει τα νύχια της σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα. Η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ απαγορεύεται να κρατά μεγάλες τσάντες και να διατηρεί προσωπικούς λογαριασμούς στα social media. Τέλος, η Meghan Markle απαγορεύεται να τείνει πρώτη το χέρι της για χειραψία.

Ο πιο περίεργος κανόνας:

O πιο περίεργος κανόνας που πρέπει να τηρεί η Markle αφορά το state banquet στο παλάτι του Μπάνκιγχαμ παρουσία της βασίλισσας και 150 επίσημων καλεσμένων. H μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Harry δεν μπορεί να ξεκινήσει να τρώει πριν από τη Βασίλισσα, θα πρέπει να ακολουθεί την ταχύτητα με την οποία τρώει η βασίλισσα και να ακουμπά κάτω τα μαχαιροπίρουνα όταν σταματά εκείνη να – ακόμη κι αν το πιάτο της Δούκισσας είναι γεμάτο.

Πηγή: Thema People