Τις τελευταίες δύο ημέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει το όνομα του Χρήστου Φερεντίνου με αφορμή το καρναβάλι της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, ανέλαβε την παρουσίαση του καρναβαλιού, ωστόσο, ένα απρόοπτο τον ανάγκασε αν εγκαταλείψει για λίγο τα καθήκοντα του. Άτομα από την παρέλαση πέταξαν αλεύρι και μπύρες στον παρουσιαστή. Όπως γράφτηκε, μετά από αυτό, ο Φερεντίνος αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος από τον χώρο και επέστρεψε μετά από μια ώρα.

Ο παρουσιαστής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έσπευσε να διαψεύσει τα παραπάνω, τονίζοντας πως απλώς έφυγε για να καθαρίσει τα ρούχα του. Στο Πρω1νό σήμερα, προβλήθηκε το σχετικό κομμάτι από την παρέλαση και για πρώτη φορά βλέπουμε την αντίδραση του παρουσιαστή και τα όσα είπε.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο Χρήστος Φερεντίνος πριν εγκαταλείψει την παρουσίαση, είπε: «Πάντα υπάρχουν και οι λεγόμενοι… ξέρετε ποιοι… η γνωστή ελληνική λέξη, από Μ αρχίζει. Υπάρχουν και αυτοί, πάντα υπάρχουν σε κάθε παρέα και είναι εδώ μπροστά μας. Χειροκροτήστε τους κυρίες και κύριοι! Είναι οι λεγόμενοι Μα… κλπ! Νάτοι λοιπόν… Χειροκροτήστε την φοβερή ομάδα -έχει άλλο όνομα αλλά κατά βάθος αυτό είναι! Παραδίδω το μικρόφωνο μέχρι να πάω να αλλάξω και θα σας δω σε καμιά ωρίτσα…»!

Δείτε το απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ολόκληρο το βίντεο από το BEST TV: