Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κερδίζει συνεχώς έδαφος, σημειώνοντας τη μία επιτυχία πάνω στην άλλη μίλησε για όλα στο People.

Θέλεις να προστατεύεις την προσωπική σου ζωή και καλά κάνεις αφού νιώθεις έτσι. Από την άλλη, όταν έχεις μια σχέση αλλά δεν κυκλοφορείς δημόσια με την κοπέλα, δεν την πας σινεμά, σε μια πρεμιέρα, δεν την πιάνεις από το χέρι, δεν υπάρχουν και παράπονα;

Είναι κι αυτό ένα θέμα. Είναι ανάλογα με τον άνθρωπο. Εγώ γι’ αυτό το προστατεύω όλο αυτό και όταν είμαι με τη σχέση μου κάθομαι στο σπίτι μου ή πηγαίνω κάποιο ταξίδι κάπου όπου δεν με ξέρουν για να μην προκαλέσω. Επίσης, σε περίπτωση που δεν πάει καλά η σχέση, δεν θέλω να νιώσω ότι έχω εκθέσει μια γυναίκα.

Είσαι λίγο παλαιών αρχών.

Δεν το κάνω για μένα. Επειδή είμαι αυθόρμητος άνθρωπος, θα ήθελα να είμαι άνετος και να κυκλοφορώ. Αλλά αν η κοπέλα δεν θέλει; Αν είναι εκείνη παλαιών αρχών;

Μέχρι τώρα σου έχει τύχει η κοπέλα να μη θέλει ή εσύ;

Είναι ένας συνδυασμός. Κι εγώ θέλω να την προστατεύσω σε περίπτωση που δεν πάει κάτι καλά και αυτή να προστατευτεί από ενδεχόμενη «ταμπέλα».

Για σένα θα μετρούσε αρνητικά αν μια κοπέλα που σου άρεσε είχε την «ταμπέλα» ότι έβγαινε μια διάφορους, τους οποίους μάλιστα γνωρίζεις;

Δεν θέλω να αδικήσω κάποια κοπέλα, αλλά καλώς ή κακώς πρέπει να προστατεύονται και οι γυναίκες και οι άντρες. Να μην εκθέτουν την προσωπική τους ζωή. Από την άλλη, αν η παλαιότερη σχέση είναι για αυτήν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της και ενδεχομένως κάνει κάτι μαζί μου στο μέλλον, θα σεβαστώ το χρόνο που έχει περάσει με έναν άνθρωπο. Εφόσον αγαπάω τον άνθρωπό μου, όσο και να με πειράζει το να είχε κάποιες σχέσεις στο παρελθόν, θα το σεβαστώ γιατί για να τις επέλεξε πάει να πει ότι κάτι είχε αισθανθεί.

Έχει τύχει μέχρι σήμερα να συγκατοικήσεις;

Έχω συγκατοικήσει, ναι. Είναι πολύ όμορφο, αλλά θέλει και πάλι ισορροπία. Υπάρχουν πολύ όμορφες στιγμές που δεν μπορείς να τις ζήσεις όταν μένεις μόνος, αλλά και στιγμές που θέλεις λίγο το χώρο σου.

Η δυσκολία που πέρασαν οι γονείς σου για να αποκτήσουν παιδιά (σ.σ. η μητέρα του απέκτησε τα πρώτα τρίδυμα στην Ελλάδα με εξωσωματική και έχει δώσει και σχετική συνέντευξη στη Σεμίνα Διγενή) σε έχει κάνει να τοποθετείς ακόμα πιο ψηλά την προοπτική «κάνω οικογένεια»;

Οι γονείς μου ήθελαν τόσο πολύ να κάνουν παιδιά που η μητέρα μου για εννέα μήνες δεν σηκώθηκε από το κρεβάτι. Δεν βγήκε ούτε μέχρι το περίπτερο. Πώς γίνεται να μην είμαστε δεμένοι, όταν ξέρουμε ότι οι γονείς μας έχουν περάσει αυτό το πράγμα, όταν ήμασταν τρία αδέλφια σε μία κοιλιά;

Είσαι 31 ετών. Το να κάνεις οικογένεια είναι κάτι που θα το έβλεπες σύντομα στη ζωή σου;

Με τρομάζει η ιδέα, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ η έννοια της οικογένειας και μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός κάποια στιγμή!

Πιστεύεις στον Θεό…

Πολύ. Δεν είναι ότι πάω κάθε Κυριακή στην εκκλησία, αλλά έχουμε τρομερές δυνάμεις όταν πιστεύουμε σε κάτι. Έστω κι αν είναι απλά ο στόχος σου αυτό στο οποίο πιστεύεις.

Έχει τύχει να νιώσεις ότι υπήρξες άδικος με τους άλλους;

Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου, αλλά προσπαθώ πριν φτάσει ο κόμπος στο χτένι να το μαζεύω. Όταν γυρίζω σπίτι, σκέφτομαι ποιους ανθρώπους έχω πληγώσει, μπορεί και άθελά μου, και για ποιο λόγο. Προσπαθώ να ρίχνω τον εγωισμό μου και με το δικό μου τρόπο να μπορέσω να έρθω κοντά τους και χωρίς να ζητήσω συγγνώμη να τους δώσω να καταλάβουν ότι δεν έφταιγα για αυτό που είχε γίνει.

Κακομαθαίνεις τον εαυτό σου;

Όχι, η ουσία για εμένα βρίσκεται στα απλά πράγματα. Και όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ το καταλαβαίνω. Δεν ήμουν ποτέ της μεγάλης ζωής. Επενδύω σε ανθρώπινες σχέσεις και όχι στα υλικά αγαθά. Και τι να λέει αν έχεις εκατομμύρια; Έχω δει πάμπλουτους ανθρώπους που είναι δυστυχισμένοι. Καλό είναι να βάζουμε στόχους, αλλά όχι οικονομικούς. Όταν είσαι δημιουργικός και θέλεις να πετύχεις το στόχο σου στη δουλειά σου, θα έχεις και οικονομικό όφελος. Αυτά συμβαδίζουν. Αλλά αν κάποιον τον ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά, νομίζω ότι δεν του πάει καλά.

Μήπως το λες αυτό γιατί μεγάλωσες σε μια οικογένεια χωρίς οικονομικά προβλήματα;

Δεν είναι έτσι. Οι γονείς μου ήταν φτωχοί και οι δύο και νιώθω πολύ περήφανος που σπούδασαν και τα έκαναν όλα μόνοι τους. Ποτέ δεν τα είχαν όλα λυμένα, αγωνίστηκαν πολύ.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.