Ένα πολύ αγαπητό και ερωτευμένο ζευγάρι στο ευρύ κοινό φιλοξένησε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ιωάννα Ασημακοπούλου μπορεί να είναι καλοί φίλοι στη ζωή τηλεοπτικά όμως είναι οι «Ζουζουνέλ» που πρωταγωνιστούν για 4η σεζόν στο σίριαλ του Alpha, «Το Σόι Σου».

Η παρουσιάστρια γνωρίζει πολλά χρόνια τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και του έχει ιδιαίτερη συμπάθεια ενώ από καιρού ήθελε να γνωρίσει από κοντά και την Ιωάννα. «Είσαι πιο όμορφη από κοντά (…) χαζεύω τα ωραία σου λακκάκια. Πολύ χαίρομαι που σε γνωρίζω από κοντά», είπε μετά την πρώτη τους επαφή η Ελένη και προσπαθούσε να μάθει όσα περισσότερα για την πρωταγωνίστρια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για την προσωπική τους σχέση αποκαλύπτοντας πως πλέον είναι κολλητοί φίλοι και πως ο ένας βοηθάει αλλά και μαλώνει τον άλλο.  «Με έχει συγκινήσει πολύ ο Αλέξανδρος και νιώθω πολύ τυχερή. Είναι στους πιο αγαπημένους μου φίλους», είπε η Ιωάννα Ασημακοπούλου με την Ελένη Μενεγάκη να τους κοιτά στα μάτια και να ζητά να πέσουν διαφημίσεις. «Μπορώ να ρίξω διαφημίσεις; Θέλω να σας πω κάτι ρε παιδιά αλλά δε θέλω να το πω στον αέρα της εκπομπής. Διαφημίσεις. Με συγχωρείτε αγαπητοί τηλεθεατές σας αγαπώ πάρα πολύ. Αφήστε μας λίγο μόνους και συνεχίζουμε».

Δείτε το βίντεο