Με ρομαντική διάθεση ξεκίνησε σήμερα η Φαίη Σκορδά στο Πρω1νό, χωρίς όμως την απαιτούμενη ανταπόκριση από τους συνεργάτες της.
Συγκεκριμένα, η Φαίη αφέθηκε στη μουσική υπόκρουση που έπαιζε ως χαλί στην έναρξη της εκπομπής λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου και τραγουδούσε. «Τι κάνεις παιδί μου, χαριεντίζεσαι;», της είπε γελώντας ο Θέμης Γεωργαντάς προσπαθώντας να γειώσει τη στιγμή.

«Το ζω, τι θέλεις;», απάντησε η παρουσιάστρια περνώντας στην αντεπίθεση. «Να σας πω ότι είμαι έξαλλη. Θα σας εξηγήσω λίγο τη θεωρία μου. Δε λέω ότι πιστεύουμε στον Άγιο Βαλεντίνο αλλά είναι μια αφορμή να δώσουν οι άντρες ένα λουλούδι, να φας ένα σοκολατάκι. Γι΄αυτό κι εγώ σήμερα θα το ευχαριστηθώ μόνη μου».

Ο Κώστας Τσουρός είχε αντίθετη άποψη και τοποθετήθηκε πάνω στην ένσταση της Φαίης. «Το θέμα είναι να παίρνεις λουλούδια και να τρως σοκολάτες κάθε μέρα. (…) Είναι μια αφορμή για να πουν οι γυναίκες ότι δεν τις θυμηθήκαμε (…) Είναι καθαρά εμπορική γιορτή, δεν έχει να κάνει με συναίσθημα», είπε τονίζοντας πως εκείνος καθημερινά εκφράζει την αγάπη του.

«Αν είχα κάποιον από τους τρεις σας να επιλέξω (Θέμης Γεωργαντάς, Κώστας Τσουρός, Άρης Καβατζίκης) θα επέλεγα τον Άρη», δήλωσε η Φαίη Σκορδά. «Το ταπεινό χαμομηλάκι», ανέφερε ο Άρης με τον Θέμη Γεωργαντά να πετάει το καρφί του. «Κρίμα γιατί εγώ θυμάμαι ότι πέρυσι εγώ κι ο Τσουρός ήμουν εδώ όχι ο Άρης».

Ποια συνεργάτιδα της εκπομπής Το Πρω1νό έμεινε άφωνη και πώς αντέδρασε η υπόλοιπη παρέα;

Δείτε το βίντεο