Μετά τη συνέντευξη του Τρύφωνα Σαμαρά στο Πρω1νό και το παράπονό του για τις celebrities που τελικά δεν παρευρέθηκαν στην φωτογράφηση για το ημερολόγιό του, πολλά ειπώθηκαν στο πλατό της εκπομπής.

Οι περισσότεροι απόρησαν που ένας κομμωτής της εμβέλειας και της εμπειρίας του συγκεκριμένου, δέχτηκε τέτοια «απόρριψη».

Ο Άρης Καβατζίκης πήρε θέση σχετικά σημειώνοντας: «Εδώ κάλεσε κυρίες με τις οποίες έχει συνεργαστεί χρόνια να τον βοηθήσουν και να είναι στο πλευρό του και δεν δέχτηκαν. Εγώ τον καταλαβαίνω και συντάσσομαι στο θέμα “οξείας ψωνίτιδας” που επικρατεί στην Ελλάδα».

Όταν η Φαίη του ζήτησε να εξηγήσει τι εννοεί, εκείνος αναφέρθηκε σε πρόσφατο συμβάν με το περιοδικό που διευθύνει και το πολυσυλλεκτικό θέμα για τα 12 χρόνια που έκλεινε. Οι πιο «απρόσιτοι» άνθρωποι μίλησαν όλοι. Αντίθετα όμως «υπήρξαν τραγουδιστές που δεν έδωσαν ευχές στο περιοδικό, επειδή δεν συμμετέχουν σε συλλογικά θέματα με άλλους». Ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε δε πως πρόκειται για Έλληνα τραγουδιστή!

Τότε πήρε το λόγο η παρουσιάστρια και αναφέρθηκε από πλευράς της σε δικές της εμπειρίες.

«Δεν είναι θέμα μάνατζερ. Εγώ είμαι στον ΑΝΤ1 και ποτέ δεν θα κάνω κάτι χωρίς να ενημερώσω. Μετά από τόσα χρόνια είμαι σε θέση να μπορώ να πω εκεί θέλω να πάω και για προσωπικούς λόγους δεν θέλω να δώσω συνεντεύξεις. Δεν είναι δυνατόν κάποια πράγματα να περιμένεις κάποιος να σου πει τι θα κάνεις και τι όχι λες και είσαι 5 χρονών», δήλωσε αρχικά για τη στάση που φροντίζει να κρατά κάποιος επαγγελματίας.

Στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο που έχει διαπραγματευτεί με τα κανάλια στο παρελθόν αναφέροντας άρνηση του Mega να δώσει συνέντευξη σε πρώην συνεργάτη της. Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά κατέληξε: «Είναι κάποια πράγματα όταν είσαι ώριμος επαγγελματίας, υπάρχει μία ηθική που πρέπει να σέβεσαι. Τελεία!».

Δείτε το βίντεο.