Η Κατερίνα Χαλικιά είναι η παίκτρια που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και, το απόγευμα της Δευτέρας, έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα, βρέθηκε στο πλατό του Survivor Πανόραμα, όπου μίλησε για την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Η μπασκετμπολίστρια βρέθηκε εκτός όταν η Ξένια, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, την πρότεινε για αποχώρηση, κόντρα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ελένη Χατζίδου, επιλογή που ξάφνιασε πολλούς τηλεθεατές που την θεωρούσαν πολύ δυνατή αγωνιστικά.

«Ξαφνιάστηκα και νομίζω ένιωσα μεγάλη αδικία. Άργησα να βρω τα πατήματά μου αγωνιστικά, αλλά στατιστικά έκανα δέκα με δώδεκα νίκες. Ως αθλήτρια τις μέτραγα τις νίκες, ενώ τα κορίτσια που δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό δεν είχαν αυτό το βάρος, έλεγαν “εγώ αθλήτρια δεν είμαι, θα κάνω ό,τι μπορώ”», ανέφερε και συνέχισε: «με ξάφνιασε η Ξένια! Τις τελευταίες ημέρες, είχα δει ότι με δύο τρια άτομα και την Ξένια κάτι είχε γίνει, είδα συμπεριφορές να αλλάζουν ξαφνικά. Εγώ και η Ξένια κοιμόμασταν κολλητά, είχαμε μία πολύ σχέση, εκείνη μου έδινε λίγο χώρο, εγώ την σκέπαζα, μου έφτιαχνε τα μαλλιά και, ξαφνικά, την επόμενη μέρα με ψηφίζει και παθαίνω σοκ!».

Παράλληλα, «κάρφωσε» την τραγουδίστρια των REC ότι δεν την πλησίασε μετά την ψηφοφορία, όπως ανέφερε η ίδια στην κάμερα του παιχνιδιού, αλλά και πως, μία ημέρα πριν το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας το οποίο κέρδισε, έκλαιγε και έλεγε ότι δεν αντέχει και ήθελε να φύγει. «Eίπε ένα πολύ μεγάλο ψέμα. Δεν με πλησίασε ποτέ. Την πλησίασα εγώ και της λέω “δεν πειράζει έτσι είναι το παιχνίδι”. Ο καθένας λέει ότι του αρέσει. Εγώ και στο συμβούλιο φεύγοντας της είπα εντάξει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Κατερίνα: