Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν σήμερα καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά και το Πρω1νό. Οι δύο τους μίλησαν για τα επαγγελματικά αλλά και το πρόσφατο τέλος του Rodeo, που φάνηκε να ξαφνιάζει το τηλεοπτικό κοινό.

Η ίδια αποκάλυψε πώς έμαθε ότι κόβεται η εκπομπή. «Ήταν αστείο γιατί έκανα personal και χτυπάει το τηλέφωνό μου δύο φορές… Λέω θα το σηκώσω μετά δεν σταματάω τη γυμναστική. Στην τρίτη φορά μαθαίνω ότι κόπηκε. Συνέχισα τη γυμναστική κανονικά και μετά το επεξεργάστηκα», είπε αρχικά.

Μάλιστα εξήγησε πως δεν έπεσε από τα σύννεφα για τη διακοπή του Rodeo. «Δεν το περιμέναμε αλλά δεν ήταν οι συνθήκες τέτοιες, ώστε να ζούμε σε ένα σύννεφο και να πιστεύουμε ότι το Rodeo δεν το κλονίζει κανείς. Ήταν κάτι που μου ακούστηκε λογικό. Φέτος δεν αισθανόμασταν καμία ασφάλεια, αλλά νομίζω κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και προφανώς στεναχωρήθηκα», ανέφερε η Άννα Μαρία.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα για το τέλος του Rodeo, καθώς είναι περίεργη σαν άνθρωπος και βρήκε ακριβώς αυτό που της ταιριάζει, ενώ είχε τρομερή ελευθερία.

Εκτός αυτών όμως, η Άννα Μαρία Βέλλη αναφέρθηκε στις σπουδές της. Η ίδια έχει αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή της Δήμητρας Χατούπη και αποκάλυψε πως έχει λάβει μέρος σε μία-δύο παραστάσεις, οι οποίες δεν ήταν όμως εμπορικές.

«Δεν το έχω αφήσει πίσω μου… Θα ήθελα να ζω όμως από αυτό. Δεν θα ξαναέκανα θέατρο για 30 ευρώ το 5μηνο, τα οποία δεν μου τα έχουν δώσει καν!», εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια.

Σε ότι αφορά τα σχέδιά της, παραδέχτηκε: «Είναι πολύ πρόσφατο αυτό με το Rodeo. Ιδανικά θα ήθελα να γίνει το Rodeo ξανά… Θα ήθελα να παίξω σε μία παράσταση, αλλά να έχει και αντίκρισμα στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Να μπορώ να πάρω το φαγητό, κάτι να μου δώσει, γιατί όσες παραστάσεις έχω παίξει δεν έχω πάρει αλλά έχω δώσει».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της.