Στα… όρια η κόντρα Μέζου – ΠΟΕΔΗΝ που κατηγορεί τον πρόεδρο για ιδιοτέλεια ενόψει εκλογών!

Αμεση και περιεκτική, ήταν η απάντηση του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργου Μπέζου, στις βαριές καταγγελίες του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννάκου, αναφορικά με την καθαίρεση της υποδιευθύντριας της Διοικητικής Υπηρεσίας του νοσηλευτικού ιδρύματος κας Πουλογιαννοπούλου.

Ο κ. Γιαννάκος, από την Καλαμάτα όπου και βρέθηκε την Παρασκευή, γι’ αυτόν και μόνο το λόγο, δήλωσε πως είχε προειδοποιήσει το διοικητή του ιδρύματος και αυτός με τη σειρά του, είπε πως θα επανεξετάσει το θέμα, ενώ του έδωσε τελική διορία να ανακαλέσει αυτήν την εβδομάδα, προειδοποιώντας πως θα προσφύγει εναντίον του. «Ήταν μια ρουσφετολογική, ρεβανσιστική, αλαζονική, καθαρή δίωξη και θα στείλουμε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, συμπληρωματικό σημείωμα, στη μηνυτήρια αναφορά μας, που θα αφορά και στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση και να καθίσει στο «σκαμνί» ο κ. Μπέζος, για παράβαση καθήκοντος , αφού με αυταρχικό τρόπο, καθαίρεσε την προϊσταμένη της υπηρεσίας, προβαίνοντας σε μια σκόπιμη πράξη», ανέφερε ο κ. Γιαννάκος, σημειώνοντας πως η πράξη αυτή, είναι βασισμένη στην πολιτική της κυβέρνησης που θέλει να χειραγωγήσει τη δημόσια διοίκηση. «Όποιος δεν είναι αρεστός ή δεν… προσκυνήσει, όπως συνέβη στην περίπτωση της υποδιευθύντριας της Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, αναίτια, ξηλώνεται», σημείωσε ο κ. Γιαννάκος, παρατηρώντας πως ενδεχομένως ο κ. Μπέζος θέλει σε αυτή τη θέση, να βάλει κάποιο δικό του πρόσωπο. Η αντίδραση του διοικητή του Νοσοκομείου, αμέσως μετά τις δηλώσεις Γιαννάκου, ήταν… ακαριαία, καθώς προέβη σε ανάρτηση – φωτιά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ Ο ΜΠΕΖΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ

«Σήμερα πληροφορήθηκα και ενώ ήμουν σε συνάντηση εργασίας στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ), ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννακός, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας και έδωσε συνέντευξη Τύπου, απειλώντας με, ότι θα με καταγγείλει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για παράβαση καθήκοντος.
Καταρχήν, χαίρομαι που ο Γιαννακός δεν βρήκε σήμερα ένα Νοσοκομείο να καταρρέει, όπως συνηθίζει να λέει όταν βγαίνει στα κανάλια και μιλάει για τα Νοσοκομεία…
Κατά δεύτερον και σημαντικότερον, έχω να του πω το εξής: «Άκου Γιαννακέ, πήγαινε όπου θέλεις. Σε προκαλώ και σε προσκαλώ εγώ, να πας στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να πας σήμερα. Γιατί αυτό μου το έχεις πει ότι θα το κάνεις εδώ και κανα 2 μήνες και ακόμη περιμένω. Συνεπώς, μην παίζεις με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας ως εργατοπατέρας και μην προσπαθείς με τέτοιους τρόπους να τους υφαρπάξεις τα ψηφαλάκια για τις εκλογές που έχεις μεθαύριο…
Κατά τα άλλα, αναγνωρίζω την αγωνία σου να μαζέψεις τα κουκιά για να ξανά είσαι πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Γι’ αυτό και η σημερινή σου επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας…Τώρα πόσο καλά τα μάζεψες ή όχι και πόσα ταξίματα πήρες, είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει!!!! Καλές Απόκριες!!!», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Μπέζος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει τίποτε να φοβηθεί και κατηγορώντας τον Μιχάλη Γιαννάκο, πως δρα καθαρά ψηφοθηρικά, ενόψει των εκλογών για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ