Μπορεί η Ξένια να δίνει την «μάχη» του Survivor, ωστόσο, οι REC δεν την ξεχνούν και, μάλιστα, επέλεξαν την ημέρα των γενεθλίων της για να κυκλοφορήσουν το νέο τους video clip, το οποίο γυρίστηκε λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο!

Μετά την επιτυχία του άκρως καλοκαιρινού Μια Καρδιά στην Άμμο και το γιορτινό Χριστούγεννα, ο Άρης Λουμάκης, η Ξένια και ο Mike τραγουδούν το Εμείς, μία ερωτική μπαλάντα που μόλις κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music. Την μουσική υπογράφει ο leader και παραγωγός του γκρουπ, Άρης Λουμάκης και τους στίχους η Αγγελική Μακρυνιώτη και οι REC, ενώ την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Γιώργος Γαλανός και το mastering ο πολλαπλά βραβευμένος με Grammy, Michael Fuller.

Το Εμείς κυκλοφόρησε μαζί με video clip σήμερα, Κυριακή, ημέρα κατά την οποία η Ξένια κλείνει τα 28 της χρόνια. Τα γυρίσματα έγιναν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μιχελόπουλου στο τελεφερίκ της Πάρνηθας και το καταφύγιο Μπάφι, λίγο πριν η μελαχρινή τραγουδίστρια επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Καραϊβική. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που η Ξένια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της…

«Γιατί την Κυριακή; Γιατί έχεις γενέθλια, γιατί είναι η πρώτη φορά που είμαστε μακριά σου, γιατί μας λείπεις, γιατί κάθε φορά που κλαις κλαίμε μαζί σου, όταν γελάς γελάμε μαζί, όταν αγωνίζεσαι αγωνιούμε παρέα… Είναι δικό σου αυτό Ξένια, γιατί #Emeis είμαστε κάτι διαφορετικό που κανείς ίσως να μην καταλάβει, αλλά “μαζί θα φτάσουμε στο τέρμα της γραμμής”», έγραψαν ο Άρης και ο Μike στα social media, αφιερώνοντας το τραγούδι σε εκείνη!

Δείτε στο βίντεο το Εμείς: