Δηλώσεις Κατρούγκαλου από τα Φιλιατρά: Απαιτείται ηθική ενότητα για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων!

Βαρυσήμαντη δήλωση ενότητας για την  αντιμετώπιση των προκλήσεων ώστε να έχουμε μια ποιοτική Δημοκρατία στην χώρα μας μέσα από ενότητα και κοινές μάχες έκανε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος από τα Φιλιατρά.

Ο Τριφύλιος στην καταγωγή υπουργός υπερτόνισε ότι “οι μεγάλες γιορτές του τόπου μας δεν είναι να σεβόμαστε μόνο την παράδοση και να σεβόμαστε το παρελθόν μας αλλά και να κοιτάζουμε προς το μέλλον” για να προσθέσει ότι “από αυτές τις γιορτές πρέπει να επιδιώκουμε πάντοτε ηθική ενότητα ώστε ο λαός και το Έθνος μας να προσανατολίζεται στους μεγάλους σκοπούς με τον κυριότερο εξ αυτών να αποτελεί η έξοδος από την κρίση”.

Επισήμανε ότι “πασχίζουμε μετά τον Αύγουστο του 2018 να κερδίσουμε ένα κομμάτι της χαμένης μας κυριαρχίας, ώστε να μπορέσουμε με τα δικά μας μέσα και πολιτικές επιλογές να αλλάξουμε την Ελλάδα”. Και συμπλήρωσε ότι: “προφανώς και στα εθνικά ζητήματα χρειάζεται η αντίστοιχη εθνική ομοψυχία”, εκτιμώντας ότι υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας για το Σκοπιανό με ένα τρόπο όμως “που θα επιβεβαιώσει τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή μας”.

Ο κ. Κατρούγκαλος υπογράμμισε ότι: “και στο επίπεδο της Δημοκρατίας, της εξυγίανσης του πολιτικού μας συστήματος, στην αντιμετώπιση φαινομένων σκανδάλων πολιτικής διαφθοράς είναι επίσης ένα από τα μέτωπα που όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε την μεγάλη μάχη ως πολίτες και ως πολιτικό σύστημα καθώς αφορά την ποιότητα της Δημοκρατίας μας”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ