Από τη Χριστίνα Ζάχου,

«Οι δυσκολίες που πέρασα με βοήθησαν να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος άνθρωπος», λέει η Κατερίνα Κόκλα στο People και μοιράζεται τις σκέψεις της, τα μαθήματα ζωής που πήρε και τα επόμενα σχέδιά της.

 Θα σε ενδιέφερε να εργαστείς σε κάποια εκπομπή ως makeup artist;

Είμαι ανοιχτή σε επαγγελματικές προτάσεις. Δεν έχω εμπειρία από εκπομπές, ίσως το δοκίμαζα αν ερχόταν μια καλή πρόταση. Δεν έχω μάθει να κλείνω πόρτες. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και είμαι υπέρ στο να κάνω νέες διαδρομές.

Δεν θέλησες όσο ήσουν με τον Γρηγόρη να μπεις στο χώρο της τηλεόρασης;

Ήταν εκείνος μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, εγώ δεν είχα κάτι να πω. Αν θελήσω κάποια στιγμή να κάνω κάτι στην τηλεόραση, θα είναι σε μια άσχετη φάση και όχι μέσω εκείνου. Δεν ήθελα ποτέ να τον εκμεταλλευτώ.

Τα τελευταία χρόνια έχεις κάνει πολλές αλλαγές στη ζωή σου. Μέσα απ’ όλα αυτά που έχεις ζήσει τι έχεις ανακαλύψει για σένα;

Δεν ήξερα ότι είμαι τόσο δυνατή γυναίκα. Μέσα από τις δυσκολίες ανακαλύπτεις πτυχές της προσωπικότητάς σου. Όλες οι δυσκολίες που πέρασα με βοήθησαν να εξελιχτώ και να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Επίσης, μαθαίνω να μην κάνω τα ίδια λάθη σε μια σχέση. Πατάω πολύ γερά στα πόδια μου. Και νιώθω πολύ δυνατή. Ακόμα και τις ανασφάλειές μου έχω κατορθώσει να τις ισορροπήσω.

Ένιωσες την ανάγκη να ζητήσεις βοήθεια από ειδικό;

Πηγαίνω σε ψυχολόγο κι έχω βοηθηθεί πάρα πολύ. Μέσα σε λίγα χρόνια συνέβησαν πολλές αλλαγές στη ζωή μου: μετακόμισα ξανά στην Αθήνα, έκανα οικογένεια, χώρισα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Όμως, με πετυχαίνεις σε πολύ καλή περίοδο της ζωής μου γιατί ξέρω ακριβώς τι θέλω.

Είσαι έτοιμη για μια νέα σχέση;

Φυσικά! Όμως προτεραιότητα έχει το παιδί μου. Μετά από ένα χωρισμό δεν έρχεται το τέλος του κόσμου. Αγαπώ πολύ την οικογένεια και τη συντροφικότητα. Εννοείται πως θέλω να φτιάξω ξανά τη ζωή μου. Δεν μου αρέσει η μοναξιά. Είμαι δοτικός άνθρωπος και περιποιούμαι πολύ τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Πηγή: People